17.03.2022-15:48 (Son Güncelleme:17.06.2022-14:28)


1

Galatasaray kadrosuna geçtiğimiz sezon transfer olan Alexandru Cicaldau inişli çıkışlı bir form grafiği çizmişti ancak büyük beklentilerle kadroya katılmıştı.



2

Fatih Terim'in kadroya katılmasını çok istediği Rumen oyuncu için Galatasaray yönetimi çok büyük bir çaba sarf etmişti.



3

Galatasaray'da geçirdiği ilk sezonda beklentilerin bir hayli altında kalan Alexandru Cicaldau, büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.



4

Galatasaray'ın Rumen futbolcusu için Sampdoria'nın ara transfer döneminde 10 milyon euroluk teklif yaptığı aktarıldı. Fakat Galatasaray çizme ekibinin bu teklifine olumlu bakmadı. Rumen futbolcuyla ilgili ortaya çıkan bu gelişme sarı kırmızılı camiada gündeme oturdu.



5

Bu sezon Galatasaray ile 33 karşılaşmaya çıkan Alexandru Cicaldu, Süper Lig'de 4 gol atma başarısı gösterirken 2 de asist yaptı. Avrupa Ligi'nde 6 maça çıkan Romanyalı futbolcu 1 gol atma başarısı gösterdi.



6

Büyük umutlarla transfer edilen futbolcu ortaya koyduğu istatistikler ile gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaraylı taraftarlar tarafından hayal kırıklığı olan isimlerden biri durumuna geldi.



7

Futbolcu ülkesinde Hagi akademisinde başladığı futbol kariyerine Vitorul takımıyla devam etti. Ardından ise ülkesinin Univ. Craivo takımına transfer oldu. Futbolcu yaz transfer döneminde ise Galatasaray'a transfer oldu.



8

Cicaldau ile ilgili yaşanan son gelişmeler ise büyük yankı uyandırdı. Bu anlamda Rumen futbolcunun geleceği merak konusu haline gelmiş durumda. Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu on numara ve önlibero olarak görev alabiliyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR