19.02.2022-10:26 (Son Güncelleme:27.07.2022-16:45)


1

Sarı kırmızılılarda gündeme geldi

Sarı kırmızılılarda gündeme geldi

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından transfer çalışmaları büyük hız kazandı. Bu anlamda gündeme gelen isimlerden birisi de Matias Vecino oldu.



2

Başkanın taraftarlara hediyesi olacak

Başkanın taraftarlara hediyesi olacak

Dursun Özbek'in başkanlığa seçilmesinin ardından Uruguaylı yıldızı taraftarlara armağan olarak getirmek istediği belirtilmekte.



3

Ciddi temaslar başladı

Ciddi temaslar başladı

Galatasaray gelecek sezon için gözüne Inter'ın yıldız futbolcusu Matias Vecino'yu kestirdi. Sarı kırmızılıların futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Takımıyla yollarını ayıracak

Takımıyla yollarını ayıracak

Galatasaray'da bu sezon istenilen performans ortaya konulamazken, sarı kırmızılılar şimdiden gelecek planlarını yapmaya başladı. Bu anlamda sarı kırmızılılarda gündeme son olarak gelen isim Inter'in 8 numarası Matias Vecino oldu. Uruguaylı yıldızın Inter ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, sarı kırmızılıların bu anlamda transferde hızlı davranmak istediği öğrenildi.



5

Menajeriyle görüşüldü

Menajeriyle görüşüldü

Galatasaray'ın futbolcunun menajeri ile görüştüğü ve yıldız isimle yakın temaslarını sıklaştırdığı ise gelen bilgiler arasında bulunmakta.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

30 yaşındaki merkez orta saha Matias Vecino, futbola ülkesinin Central takımında başladı. Ardından Nacional'e transfer oldu. 2013 yılında Nacional takımından İtalya'nın Fiorentina takımının yolunu tuttu. 2014'ün Ocak ayında Fiorentina'dan Cagliari'ye transfer oldu.



7

Yakın zamanda önemli gelişmeler söz konusu

Yakın zamanda önemli gelişmeler söz konusu

Futbolcunun sonraki durağı ise bir başka İtalyan ekibi Empoli oldu. Yıldız isim son olarak ise Inter'e transfer oldu. Şimdilerde Inter formasını terletiyor. Ayrıca Uruguay Milli Takımı'nın yıldızı. Futbolcunun transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



8

Durumu yakından takip edilmekte

Durumu yakından takip edilmekte

Geride kalan sezonda istediği başarıyı yakalayamayan sarı kırmızılılar, gelecek sezon adına güçlü kadro kurabilmek adına şimdiden çalışmalarına yoğun bir şekilde hız vermiş durumdalar. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler Galatasaray taraftarları tarafından merakla takip edilmekte.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR