18.02.2022-16:53 (Son Güncelleme:18.02.2022-17:08)


1

Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha futbolcusu Josef de Souza için Brezilya'nın Sao Paulo ve Vasco de Gama takımları harekete geçti.



2

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Josef de Souza ile ilgili önemli gelişmeler yaşanmakta.



3

Siyah beyazlılara transfer olduğundan beri ortaya koyduğu performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Josef de Souza'yı ülkesinin takımları yakın markaja almış durumda. Futbolcu ile Brezilya'nın Sao Paulo ve Vasco de Gama takımlarının ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı.



4

Siyah beyazlılar ile yaptığı anlaşma gereği sözleşmesi 1 sezon daha uzayan Brezilyalı futbolcu ülkesinin takımlarından Sao Paulo ve Vasco Da Gama transfer etmek istiyor. Beşiktaş yönetiminin ise bu isteğe anında red cevabı verdiği aktarıldı.



5

2020 yıılında Beşiktaş'a gelen Josef de Souza, bu sezon 30 karşılaşmada forma terletti ve 3 gole imza atmayı başardı. Brezilyalı yıldız futbolcu şimdilerde takımın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.



6

Brezilyalı yıldız Josef de Souza kariyerinde Brezilya ekibi Vasco da Gama'da başladı. Ardından bir başka Portekiz ekibi olan Porto'nun yolunu tuttu. Porto sonrasında Gremio'ya transfer oldu. Gremio sonrasında ise Sao Paulo'ya transfer oldu.



7

Gremio sonrasında ise Sao Paulo'ya transfer oldu. Sao Paulo'nun ardından ise yine Brezilya ekibi Gremio'ya transfer oldu. Gremio sonrasında Sao Paulo'ya geri dönen futbolcu 2015'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer oldu.



8

Fenerbahçe'de 3 sezon geçiren futbolcu, 2018'in yaz transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Ahli'ye transfer oldu. Ahli'den ise Eylül 2020'de Beşiktaş'a transferi gerçekleşti. Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha futbolcusu Josef de Souza için Brezilya'nın Sao Paulo ve Vasco de Gama takımları harekete geçti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR