Galatasaray ilk veda gerçekleşti: Oyuncu Süper Lig’de kalıyor

Ara transfer döneminin ilk transferini milli futbolcu Kaan Ayhan ile gerçekleştiren Galatasaray’da takımdan gidecek ilk isim de belli oldu. Teknik direktör Okan Buruk hayal kırıklığı yaratan ismin gidişine onay verdi. Sarı kırmızılı takımdan resmi açıklama bekleniyor.

31.01.2023-10:43 - (Son Güncelleme: 31.01.2023-17:45) Galatasaray ilk veda gerçekleşti: Oyuncu Süper Lig’de kalıyor

Süper Lig’de liderliğini dolu dizgin sürdüren Galatasaray’da takıma katılan isimlerin belirlenmesi dışında takımdan gönderilecek oyuncular konusunda da çalışmalar sürüyor. Sarı kırmızılılarda sezonun hayal kırıklığı yaratan isimlerden birisi olan İsviçreli golcü Haris Seferovic’in takımdan gönderilmesi konusunda teknik direktör Okan Buruk’un onayının alındığı öğrenildi. Tecrübeli golcünün Galatasaray’dan ayrılacağı fakat Süper Lig’de kalmaya devam edeceği ifade edildi.

Oyuncu Süper Lig’de kalıyor

Benfica’dan sezon başında kiralık olarak Galatasaray’a katılan Haris Seferovic, ligin 2. yarısı gelmesine rağmen beklenen performansı gösteremedi. Teknik direktör Okan Buruk’un 30 yaşındaki oyuncudan umudunu kestiği ve takımdan gönderilmesi için yönetime rapor verdiği kaydedildi. 

Galatasaray Seferovic Ayrılık

Haris Seferovic’in Galatasaray’dan ayrılması için resmi açıklama beklenirken, İsviçreli golcünün Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da sezonu kapatacağı iddia edildi. 

Sarı-kırmızılı forma altında 13 maça çıkan Seferovic, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal