Beşiktaş’ın yıldızı İngiltere’ye gidiyor: Şampiyonlar Ligi şampiyonu kapıyı çaldı

Süper Lig’de son haftalarda çıkışa geçen Beşiktaş’ta Faslı savunma oyuncusu Romain Saiss’e bir İngiltere Premier Ligi ekibi talip oldu. İngiliz ekibi siyah beyazlıların kapısını çalmaya hazırlanıyor. İşte haberin detayları...

31.01.2023-09:58 - (Son Güncelleme: 31.01.2023-17:43) Beşiktaş’ın yıldızı İngiltere’ye gidiyor: Şampiyonlar Ligi şampiyonu kapıyı çaldı

Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı ile dünya dördüncüsü olma başarısı gösteren Beşiktaşlı stoper Romain Saiss, turnuvanın ardından döndüğü Süper Lig’de de performansını artırarak devam ettirince bazı kulüplerin radarına girdi. Saiss’e talip olan son takımın İngiltere Premier Lig’de mücadele eden Nottingham Forest olduğu öğrenildi. İngiliz ekibinin teknik direktörü Steve Cooper’ın oyuncu için yönetimine özel ricada bulunduğu ifade edildi.

Son karar Güneş’te 

İngiliz basınında yer alan habere göre, savunma hattına takviye yapmak isteyen Nottingham Forest yönetiminin, Saiss'in durumunu hakkında da bilgi toplamaya başladığı öğrenildi. Transfer teklifinin resmileşmesi halinde 32 yaşındaki futbolcu hakkında son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek.

Nottingham Forest Romain Saiss

Bu sezon Beşiktaş ile 15 maç oynayan Romain Saiss, bu maçlarda 1 asiste imza atmıştı. 32 yaşındaki stoper İngiliz ekibi Wolverhampton’tan sezon başında bonservissiz olarak Türkiye’ye gelmişti. 

2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu

Saiss’e talip olan Nottingham Forest’ın Manchester City, PSG gibi takımların aksine eski adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası olan Şampiyonlar Ligi’nde 2 kez şampiyon olması dikkat çekti. İngiliz ekibi 1978-1979 ile 1979-1980 sezonlarında bu başarıya imza attı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal