Galatasaray ilk transferi bitirmek üzere: Fransa’da bavullarını hazırlıyor

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele edecek olan Galatasaray, geniş bir rotasyonlu bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılıların Fransa Ligi’nden bir isimle anlaşma sağladığı öğrenildi.

19.06.2023-12:47 - (Son Güncelleme: 19.06.2023-12:47)

Süper Lig’de 23. şampiyonluğuna uzanarak Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanan Galatasaray’da yönetim Avrupa’da gruplara kalmak için geniş rotasyonlu ve kaliteli bir kadro kurmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Oldukça hareketli günler yaşayan sarı kırmızılılarda scout ekibinin ilk transferini tamamlamak üzere olduğu öğrenildi.

Fransa’da bavullarını hazırlıyor

Dünyanın dört bir yanına temsilci gönderen Galatasaray’ın transfer listesinin ilk sırasında geçen sezon harikalar yaratan Mauro Icardi bulunuyor. Geçen sezon PSG’den kiralanan Arjantinli yıldız performansı sayesinde sarı kırmızılı taraftarın bir numaralı sevgilisi oldu.

Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 24 lig maçında 22 gol ve 7 asist kaydeden Icardi, kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan isimlerden biri oldu. 

Mauro Icardi

Suudi Arabistan’dan sözlü teklifler alan 30 yaşındaki Icardi’nin Galatasaray’da kalmak istediği bilinse de ücretler arasındaki astronomik farklar sebebiyle Galatasaray yönetimi, bu transferi hızlı bir şekilde bitirmeyi amaçlıyor.

Kaleci transferi de Fransa’dan 

Milliyet'in haberine göre; sarı-kırmızılılarda öncelik, 20 yaşındaki kaleci Doğan Alemdar olacak. Doğan Alemdar transferi gerçekleşmezse, Gaziantep'in file bekçisi Günay Güvenç gündeme gelecek.

Doğan Alemdar

Rennes forması giyen ve 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Doğan Alemdar için, satın alma opsiyonlu kiralık formülü üzerinde duran Galatasaray'ın, 20 yaşındaki futbolcuyla prensipte anlaştığı belirtildi.

Doğan'ın transferinin gerçekleşmemesi halinde sarı-kırmızılıların, Günay için devreye gireceği belirtildi.

Günay Güvenç

Deprem sonrasında Kasımpaşa'ya kiralanan ve lacivert-beyazlı formayı giyen 31 yaşındaki eldivenin, Gaziantep FK ile bir sene daha kontratı bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal