30.12.2021-11:02 (Son Güncelleme:30.12.2021-11:07)


1

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında evinde Denizlispor'a elenmişti. Karşılaşmaya damga vuran isim ise Denizlispor'un kalecisi olmuştu. Abdülkadir Sünger'den maçın ardından dikkat çeken açıklamalar geldi.



2

21 yaşındaki file bekçisi Abdülkadir Sünger maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Maça çıkmadan kazandık çünkü takım olarak inanmıştık. Rakip takın tecrübeli oyuncuları vardı. Dersime çalışmıştım. Kimin, nasıl vuruşla yaptığını analiz ettim.



3

Hayatımın en zor karşılaşmasıydı. Rakip oyuncular hep üstüme çalıştılar. Penaltılara gittiğimizde kendime güveniyordum. 'Kim olursa olsun aldık artık' dedim. Hocam 5. penaltıyı benim atmamı istedi. Bir tane de kurtardım. Nefeslerimiz kesildi.' ifadelerine yer verdi.



4

Kaleci penaltılarla ilgili açıklamasında, 'Penaltılar dahil 19 kurtarış yaparak 1 de gol attım. Kalecinin kaleciye gol atması ilginçtir. Bileğime hakimim. İdmanlarda penaltı çalışmalarında sürekli denemeler yaptım.



5

Geçen sezon da Emre Akbaba'nın bir penaltısını kurtarmıştım. Belki de o maç Galatasaray'ın 1 gol averajla şampiyonluğu kaçırmasına neden oldu.' ifadelerine yer verdi.



6

Abdülkadir Sünger son olarak, A Milli Takım'da forma giymek istemesiyle ilgili, '2016 yılından bu yana Denizlispor'dayım. Altyapıdan A takıma çıkmak zor değil. Denizlispor yönetimi altyapıdaki tüm yeteneklere değer veriyor. Yönetime teşekkür ederim. Hedfim milli takım.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR