30.12.2021-10:49 (Son Güncelleme:30.12.2021-10:55)


1

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'nin, Afyonspor ile karşılaştığı maç büyük bir heyecana sahne oldu. Oynanan mücadelede normal süreden gol sesi çıkmazken maç uzatmalara gitti. Uzatmalara giden maçta Fenerbahçe gol kilidini Valencia'nın ayağından bulduğu penaltıyla attı.



2

arı lacivertlilerin 2. golü üse Osayi'nin ayağından geldi. Sarı lacivertliler uzatmalarda bulduğu gollerle zorlu mücadeleden 2-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başarırken konuk ekip Afyonspor ev sahibi Fenerbahçe'ye zaman zaman zorlu anlar yaşattı.



3

Bu anlamda Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan karşılaşma büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşmanın ardından ise Afyonspor'un teknik direktörü Cem Kavçak'tan dikkat çeken açıklamalar geldi.



4

Afyonspor teknik direktörü Cem Kavçak Fenerbahçe'ye Türkiye Kupası'nda elenmelerinin ardından yaptığı açıklamada, 'Sahaya da bu anlayışla çıktık. Önde basarak Fenerbahçe'nin zaaflarından faydalanmak istiyorduk. Tabi kaliteli bir kadroları var. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirsek daha farklı olabilirdi.'



5

Fenerbahçe'nin durumu bizi ümitlendiriyordu, tribünlerin süre geçtikte tepki koyacağını biliyorduk ve öyle de oldu ancak penaltıdan yediğimiz bir gol sonucunda mağlup olduk.' şeklinde açıklamalarına son verdi.



6

Afyonspor'un teknik direktörü Cem Kavçak'ın yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Afyonspor'un, Süper Lig devlerinden olan Fenerbahçe karşısında sergilediği performans ise gerek Afyonspor taraftarları gerek diğer taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.



7

Maçın yankıları ise sürmeye devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR