22.01.2022-08:41 (Son Güncelleme:22.01.2022-09:01)


1

Galatasaray'a sezon başında kiralık olarak gelen Brezilyalı Gustavo Assunçao'nun takımdan ayrılığı resmen duyuruldu.



2

Sarı kırmızılılarda bu sezon işler istenildiği gibi gitmezken takıma katılacak yeni isimlerle kadronun güçlendirilmesi amaçlanıyor.



3

Son maçlarda aldığı ağır mağlubiyetlerle büyük tepki çeken takımda yönetim kadroyu güçlendirmek için yolları sıvadı. Bu anlamda takımın teknik direktörü Domenec Torrent'in de kadrosuna önemli isimleri almak için sürekli yönetimle iletişim halinde olduğu belirtiliyor.



4

Bu anlamda takımdaki geleceği tartışma konusu olan Brezilyalı futbolcu Gustavo Assunçao ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Sarı kırmızılılar genç futbolcu ile yollarını ayırdığını duyurdu.



5

Galatasaray'a sezon başında çok büyük umutlarla transfer olan fakat beklentileri bir türlü veremeyen Brezilyalı futbolcu Gustavo Assunçao'nun takımdaki geleceği büyük tartışma haline gelmişti. Sarı kırmızılılarda performansıyla beklentilerin altında kalan futbolcuyla yolların ayrıldığı takımın resmi hesaplarından yapılan açıklama ile duyuruldu.



6

Sezon başında Portekiz'in Famalicao takımından kiralanan futbolcu, kendisinden istenilen performansı bir türlü gösteremedi.



7

Çıktığı maçlarda oyuna herhangi bir etkisi olmayan ve formsuzluğu göze çarpan futbolcu takımda gözden düşen isimlerden birisi oldu.



8

21 yaşındaki Gustavo kariyerine ilk olarak Porto'nun altyapısında başladı. Ardından Atletico Madrid ve Sao Paulo takımlarının alt yapısına gitti. Sonrasında Atletico Madrid'in U19 takımından Portekiz ekibi Famalicao'ya transfer oldu. Futbolcu son olarak yaz transfer döneminin son günlerinde Galatasaray tarafından kiralık olarak transfer edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR