21.01.2022-18:03 (Son Güncelleme:21.01.2022-18:14)


1

TRANSFER RADARINA GİRDİ!

TRANSFER RADARINA GİRDİ!

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük bu sezon ortaya dikkat çeken bir performans koymaktadır. Takımda ortaya konulan performans yoğun dikkat çekerken takımın golcü yıldızı Aleksandar Pesic dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Pesic attığı goller ile büyük ses getirmiştir. Pesic attığı goller ile büyük ses getirirken, transferde de takımların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 29 yaşındaki Sırp futbolcu ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu, Hull City takımının da ilgilendiği gündeme gelmektedir. Bu anlamda futbolcunun hangi takıma transfer olacağı da çok büyük merak konusu olmuştur.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Aleksandar Pesic, 21 Mayıs 1992 tarihinde o zamanki adıyla Yugoslavya'nın Nis şehrinde doğdu. Futbola ise ilk olarak Partizan takımının alt yapısında başladı. Sonrasında Rad ve Girit takımlarının altyapısında başladı. Profesyonel olarak ise Moldova'nın FC Sheriff takımında kariyerine başladı. Ardından Sırbistan'ın Jagodina takımının yolunu tuttu. Ardından Toulouse, Atalanta formalarını terleten futbolcunun Güney Kore'nin FC Seoul takımına transferi dikkat çekmektedir. Seol sonrasında ise Arabistan'ın İttihad ve İsrail'in Maccabi takımlarında oynadı. Yaz transfer döneminde ise İsrail ekibinden Fatih Karagümrük'e transfer oldu.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Futbolcu kariyerinde Partizan, Girit, Sheriff, Jagodina, Toulouse, Atalanta, Kızılyıldız, Seoul, Tel Aviv, Ittihad takımlarında oynadı. Son olarak ise Karagümrük formasını giymektedir. Ayrıca eskiden Sırbistan Milli Takımı'nın futbolcusu olmuştur. Çeşitli takımlarda top koşturan futbolcunun kariyeri bu anlamda oldukça göze çarpmaktadır.



4

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Pesic'in mevkisi santrafordur.



5

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Futbolcu kariyeri boyunca çıktığı 289 maçta 96 gol attı ve 49 asist yaptı.



6

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Fatih Karagümrük'ün yıldız futbolcusu Sırbistanlı'dır.



7

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

21 Mayıs 1992 tarihinde doğan futbolcu 29 yaşındadır.



8

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Futbolcu Kızılyıldız ile Sırp Kupası'nı kazandı. Sherrif takımı ile Moldova Şampiyonu oldu. İsrail ile Lig şampiyonu oldu. Ayrıca Sırbistan Ligi gol kralı olmuştur. Futbolcu kariyerindeki başarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR