21.01.2022-17:34 (Son Güncelleme:27.01.2022-11:08)


1

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!

DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ!

Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Umut Bozok bu sezon dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisi olarak göze çarpmaktadır. Futbolcu bu sezon İstanbul ekibi Kasımpaşa'da kaydettiği goller ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Süper Lig'de attığı gollerle gündeme gelen futbolcunun Galatasaray karşısında kaydettiği gol büyük yankı uyandırmıştır. Kritik maçlarda kritik anlarda başarılı işlere imza atan futbolcu, oynadığı futbolla son zamanlarda büyük ses getirmiştir. Gösterdiği performansla büyük dikkat çeken futbolcu ülkemizde Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya transferi ile büyük ses getirmiştir.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Umut Bozok, 19 Eylül 1996 tarihinde Fransa'nın Saint Avold kentinde doğdu. Futbola ise ilk olarak Fransa'nın Metz altyapısında başladı. Ardından Consolat takımında profesyonel kariyeri başladı. Sonrasında Nimes'e transfer olan futbolcu buradaki başarılı performansı ile Lorient'in yolunu tuttu. Lorient sonrası Troyes'e imza atan futbolcu, kiralıktan geri döndüğü FC Lorient takımından Kasımpaşa'nın yolunu tuttu.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Umut Bozok kariyerinde; FC Metz, Consolat, Nimes, Lorient, Troyes takımlarında forma giymiştir. Son olarak ise Kasımpaşa'nın formasını giymektedir. Ayrıca Türkiye U21 takımında forma terletmektedir.



4

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

KARİYERİNDE KAÇ GOLÜ VAR?

Yıldız futbolcu kariyerinde çıktığı 165 karşılaşmada 61 gol attı ve 16 asist yaptı.



5

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Umut Bozok Fransa doğumludur. Aslen ise Türkiye vatandaşıdır.



6

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Kasımpaşa'nın golcü yıldızı 19 Eylül 1996 doğumludur. Yani 25 yaşındadır.



7

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Kasımpaşa'nın golcü yıldızının boyu 1.78'dir.



8

KİLOSU NEDİR?

KİLOSU NEDİR?

Umut Bozok 70 kg ağırlığa sahiptir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR