23.02.2022-12:58 (Son Güncelleme:11.03.2022-15:10)


1

Galatasaray gelecek sezon transfer planlamaları kapsamında Giresunspor'dan 27 yaşındaki stoper Alexis Perez'i gündemine aldı.



2

Marcao'ya iyi bir teklif gelmesi halinde Brezilyalı'nın yerine gelecek isim için çalışmalara başlandı. Gündeme bu anlamda gelen son isim ise Giresunspor formasıyla etkili bir performans ortaya koyan Kolombiyalı stoper yıldız Alexis Perez oldu.



3

27 yaşındaki futbolcunun tam da Torrent'in istediği özelliklere sahip bir stoper olarak öne çıktığı aktarılmakta.



4

Lanus takımından Giresunspor'a bedelsiz olarak transfer olan Alexis Perez, bu sezon 23 karşılaşmaya çıkarken 1 asistlik de skor katkısında bulundu.



5

27 yaşındaki Kolombiyalı yıldız, stoperler arasında en fazla uzun top atan ve takımı atağa kaldırmayı başaran isim olarak yer almakta.



6

Futbol hayatına Kolombiya'nın Uniautonoma takımında başlayan futbolcu ardından Villerreal'ın yolunu tuttu. Ardından Valladolid'e gitti. Futbolcu sonrasında ülkesi Kolombiya'nın Junior takımına transfer oldu.



7

Junior'dan ise 2017'de Meksika'nın Quretaro takımına transfer oldu. Sonrasında Arjantin'in Lanus takımına giden futbolcu, yaz transfer döneminde Giresunspor'un yolunu tuttu.



8

Futbolcu ile son olarak Galatasaray'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR