23.02.2022-11:42 (Son Güncelleme:28.02.2022-17:37)


1

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray ile yollarını ayıran Fatih Terim ile ilgili ünlü spor yazarından ilginç bir öneri geldi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da yaşanan kötü gidişatın ardından haftalar önce görevine son verilen Fatih Terim, halen sessizliğini koruyor.



3

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, bu hafta yazmış olduğu köşe yazısında eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili olarak söylediği sözlerde ;



4

Atilla Gökçe : Fatih Terim hocamız her şeyden elini ayağını çekse… Memleketin ya da dünyanın gizli güzelliklerinden birinde inzivaya çekilse, kendini çiçeğe-böceğe, torunlarına verse…



5

Atilla Gökçe : Yine de Türk futbolunun kahramanıdır. Kitaplar, ansiklopediler, dijital platformlar onun başarı öykülerini yazacaktır, hiç kuşkusuz.



6

Atilla Gökçe : Artık sağlıktan başka hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Ama yine de yapması gereken bir iş var. 1996’dan beri kendisinin kurup kendi mahkumiyetine karar verdiği 'kariyer hapishanesi'ni yıkmak.



7

Atilla Gökçe : Oradan çıkmak. Kısacası sadece Galatasaray, sadece Milli Takım arasında gel-git’lerle oluşan “sınırlı” kariyerine yeni bir alan açmak…



8

Atilla Gökçe : Yap bunu Fatih Hoca… Anadolu kulüplerinin sağlam projelerini yönet. Yeni hedefler, yeni yıldızlar, yeni başarı öyküleri yaz bize… Durmak sana yakışmaz. Anadolu’ya çıkmazsan olmaz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR