23.02.2022-11:32 (Son Güncelleme:23.02.2022-11:47)


1

Beşiktaş'ta takımdaki geleceği merak konusu haline gelen genç futbolcu Can Bozdoğan ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor.



2

Siyah beyazlılarda transfer anlamında takıma katılacak futbolcular yanı sıra takımdan gönderilecek futbolcular da önemli yer teşkil ediyor. Bu anlamda Beşiktaş'ta üzerinde durulan son isimlerden birisi Can Bozdoğan oldu.



3

Can Bozdoğan'ın transferiyle ilgili yaşanan gelişmeler gündeme oturdu.



4

Beşiktaş formasını kiralık olarak terleten 20 yaşındaki Can Bozdoğan ile ilgili takımda büyük oranda karar kılındı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları genç futbolcunun sözleşmesinde bulunan 1.8 milyon euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayı planlamıyor.



5

Genç orta sahanın sezon son bonservisinin bulunduğu Schalke 04'e dönmesi gündemde.



6

Sezon başında Schalke 04 takımından kiralanan Can Bozdoğan bu sezon çıktığı 13 Süper Lig karşılaşmasında sadece 1 gole imzasını attı.



7

Ana mevkisi merkez orta saha olan futbolcu, on numara ve orta sahanın solunda da görev alabilmekte.



8

Futbola JFS Köln takımında başlayan futbolcu ardından Almanya'nı FC Köln takımının altyapısına gitti. Yıldız isim Köln'ün alt yaş kategorilerinde forma giymesinin ardından Schalke altyapısının yolunu tuttu. 2019 yılında ise Schalke'nin A takım seviyesine yükseldi. Futbolcu yaz transfer döneminde ise Schalke 04'den Beşiktaş'a transfer oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR