Galatasaray Forması Giyen Sofiane Feghouli, Fenerbahçeli Mesut Özil'den Nefret Ettiğini Açıkladı!

Galatasaraylı yıldız Sofiane Feghouli, Spor Toto Süper Lig'de oynanacak olan derbi öncesinde Fenerbahçeli yıldız hakkında söyledikleriyle gündem yarattı.

15.11.2021-12:25 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-16:50) Galatasaray Forması Giyen Sofiane Feghouli, Fenerbahçeli Mesut Özil'den Nefret Ettiğini Açıkladı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftası Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki derbi karşılaşmasına sahne olacak. 21 Kasım Pazar günü oynanacak olan mücadele Galatasaray NEF Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak.

YILLAR GEÇMESİNE RAĞMEN UNUTAMIYOR

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Sofiane Feghouli, Cezayirli Milli Takımı'nda 2014 Dünya Kupası'nda oynadıkları Almanya maçını üzerinden yıllar geçmiş olsada unutamıyor.

MESUT ÖZİL'DEN NEFRET ETTİĞİNİ SÖYLEDİ

Ülkesi Cezayir'de mikrofonların başına geçerek verdiği röportajla büyük ses getiren Sofiane Feghouli, Fenerbahçeli yıldız Mesut Özil'den nefret ettiğini söylediği açıklamalarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

SOFİANE FEGHOULİ'NİN AÇIKLAMALARI...

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Fenerbahçeli Mesut Özil hakkında yaptığı açıklamalarda ;

' Maçın normal süresini 0-0 bitirmiştik. Uzatmanın hemen başında bir gol attılar. Ancak biz cevap vereceğimize inanıyorduk. İnancımızı kaybetmemiştik. Ancak uzatmalar biterken Mesut'un attığı gol, hayatımızı kararttı. O an Mesut dünyada en nefret ettiğim insan oldu. Gerçi sonra benim asistimle bir gol attık. İş işten geçmişti. Hala düşünürüm. O dönemde Almanya'yı elesek dünya şampiyonu olur muyduk diye… Bence olurduk çünkü o Almanya yarı finalde Brezilya'ya 7 gol attı. Bize 90 dakikada bir tane bile atamamıştı. Mesut Özil'den nefret ediyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal