10.02.2022-12:40 (Son Güncelleme:10.02.2022-13:00)


1

Fenerbahçe'de henüz sözleşmesini yenilemeyen Ferdi Kadıoğlu ile Galatasaray'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Daha önce Vedat Muriqi, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş gibi futbolcuları ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, sezon sonu için dev bir transfer yapacak.



3

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği öğrenildi.



4

Fenerbahçe ve Galatasaray transfer döneminde sık sık karşı karşıya gelmesiyle dikkat çekiyor. İki takım da birbirine önemli transfer çalımları atarken, Galatasaray ezeli rakibinin çok önemli olan yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor. Bu transferle büyük yankı uyandırmak isteniliyor.



5

Galatasaray, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu yakından takip ederken futbolcunun henüz Fenerbahçe ile sözleşme uzatmaması dikkat çekiyor.



6

Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Ferdi Kadıoğlu, bu sezon 19 kez Süper Lig'de maça çıktı ve iki gol kaydetti. Futbolcu ile Galatasaray'ın yaz transfer döneminde temaslarını hızlandıracağı ve önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanmakta. Bu anlamda futbolcu ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.



7

Genç yıldız UEFA Avrupa Ligin'de beş karşılaşmaya çıkarken hem sağ bek hem sol bek hem sağ açık hem de sol kanatta forma terletiyor.



8

Futbolcu bu anlamda çok yönlülüğü ile oldukça dikkat çekmekte. Ferdi Kadıoğlu performansıyla futbolseverler tarafından büyük alkış almakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR