22.11.2021-14:17 (Son Güncelleme:22.11.2021-17:56)


1

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin yankıları sürmeye devam ediyor. Derbide Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden yıldız futbolcu Mesut Özil Avrupa'da manşetere taşındı.



2

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 yenerek hem uzun bir süre sonra galibiyetle tanıştı hem de ezeli rakibine karşı önemli bir üstünlük sağlayarak moral buldu. Maçın ardından Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, Avrupa'da gündem oldu.



3

Londra merkezli Planet Football sitesi ise 'Mesut Özil, Ali Koç'un hakkında söylediklerini not almışa benziyor. Galatasaray için dramatik son' ifadelerine yer verdi.



4

Süper Lig'in 13. haftasından Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından oynanan derbinin yıldızlarından birisi Mesut Özil oldu. Maça damga vuran yıldız isim oynadığı ve attığı golle taraftarların sevgisini kazandı. Futbolcu Avrupa basınında manşetleri süsledi.



5

Alman Bild gazetesi Mesut Özil'in Galatasaray karşısında sergilediği oyunla ilgili olarak Mesut Özil'in sarı lacivertlilerin en iyi futbolcusu olduğuna dikkat çekti. Gazetede, Mesut Özil ile alakalı olarak, 'Kaptan Mesut Özil, Kerem Aktürkoğlu'nun golüne hemen yanıt verdi. Fenerbahçe'nin şu anda en golcü oyuncusu konumunda' ifadeleri yer aldı.



6

İspanya'nın dünyaca ünlü Marca gazetesi Mesut Özil ile alakalı olarak, 'Mesut Özil'in Galatasaray derbisinde maçın kahramanı olduğunu vurguladı. Gazete haberde "Dünyaca ünlü yıldız Türk klasiğinde belirleyici oldu. Uzatma dakikalarında gelen gol Fenerbahçe'yi derbi zaferine taşıdı.' açıklamalarında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR