Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek yeniden aday olacak mı? Galatasaray'da flaş Dursun Özbek gelişmesi

Galatasaray’da hayal kırıklığı ile tamamlanan sezonun ardından gündemde başkanlık seçimleri var. Galatasaray’da bu konuda tartışmalar devam ederken flaş bir Dursun Özbek gelişmesi yaşandı. Özbek’in bir kez daha başkanlığa aday olduğu öğrenildi. Peki Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek yeniden aday olacak mı? Son gelişmeler ve fazlası haberimizde...

16.05.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-11:48) Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek yeniden aday olacak mı? Galatasaray'da flaş Dursun Özbek gelişmesi

Tarihinin en kötü sezonlarından birisini hatta kimilerine göre en kötüsünü yaşayan Galatasaray’da bu başarısızlığın baş sorumlusu olarak Burak Elmas ve yönetimi görüldü. Geçtiğimiz Mart ayında yapılan olağan genel kurul toplantısında Burak Elmas’ın idari yönden ibra edilmemesi sonucunda sarı kırmızılı camia tüzük gereği seçime gitme kararı almıştı. Fakat İstinaf Mahkemesi bu karara tedbir koymuş ve 30 Nisan'da yapılması planlanan seçim, 11 Haziran'a ertelenmişti. Bu gelişmelere son olarak eski başkanlardan Dursun Özbek’in yeniden başkanlığa aday olması eklendi.

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek yeniden aday olacak mı?

Galatasaray’da seçim zamanı yaklaşırken bir ismin daha başkanlığa aday olduğu öğrenildi. Eski başkanlardan Dursun Özbek, yeniden Galatasaray başkanlığı için harekete geçti.

Dursun Özbek

Spor yazarı Haluk Yürekli’nin iddiasına göre Dursun Özbek Galatasaray Başkanlığı için kolları sıvadı. Yürekli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Galatasaray'da yeni başkan adayı Dursun Özbek! Galatasaray tek adaylı seçime doğru ilerliyor. Aynı durum Eşref Hamamcıoğlu için de geçerli. Adaylıktan çekilme ihtimali var tıpkı Metin Öztürk gibi. Erden Timur'un da Dursun Özbek'in listesine gireceği bilgisine ulaştım. Metin Öztürk'ün de adaylıktan çekildiği ve Dursun Özbek'in listesinde olma ihtimali masada duruyor." ifadelerine yer verdi.

Dursun Özbek’in listesinde Ali Yüce ve Erdem Timur gibi isimler de yer alıyor. Bununla birlikte Özbek’in Galatasaray başkanı olması halinde Fatih Terim’i bir kez daha sarı kırmızılı takımın başına getireceği de konuşuluyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal