Galatasaray Eric Bailly'i transfer etmek istiyor!

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları devam ederken gündeme son olarak oldukça sürpriz bir isim geldi. Sarı kırmızılıların Manchester United'ın Fildişili yıldızı Eric Bailly'i kadrosuna katmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

19.07.2022-09:12 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-15:15)

Süper Lig'de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına oldukça hız veren ve kadrosuna dikkat çeken isimleri dahil eden Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim ise sürpriz oldu. Sarı kırmızılıların Manchester United formasını terleten 28 yaşındaki Fildişili yıldız Eric Bailly'i kadrosuna katmak için harekete geçtiği aktarılmakta.

Temaslar başladı

Sarı kırmızılılar yeni sezon öncesi iddialı transfer hamlelerinde bulunuyor. Galatasaray, sezon öncesinde dikkat çeken hamlelerde bulunurken savunmayı da güçlendirmek hedefleniyor. Defans hattını mutlaka güçlendirmek isteyen takımda son olarak gündeme gelen oyuncu ise Fildişili stoper Eric Bailly oldu. 28 yaşındaki oyuncuyla sarı kırmızılıların oldukça yakından ilgilendiği ve futbolcu temaslara başladığı öğrenildi. Futbolcu için sarı kırmızılı camianın yoğun mesai harcadığı öğrenilirken kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin olması söz konusu.


Forma şansı bulmakta zorlanıyor

Manchester United'ın 2016 yılında kadrosuna kattığı Eric Bailly son yıllarda kadroda kendisine yer bulmakta oldukça zorlanıyor. Oyuncunun daha çok forma giyebileceği bir takıma transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi. Bu anlamda Eric Bailly'nin sarı kırmızılıların kendisine olan ilgisine olumlu baktığı aktarılmakta. 

Önemli başarıları var

28 yaşındaki yıldız stoper Eric Bailly, kariyerinde 1 kez Afrika Kupası'nı Manchester United ile ise 1 kez UEFA Avrupa Ligi'ni, 1 kez İngiliz Kupası'nı ve 1 kez İngiliz Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi. Futbolcu kariyerine ise Espanyol'da başlarken ardından Villarreal'in yolunu tuttu. Oyuncunun Villarreal sonrasındaki adresi ise Manchester United oldu.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal