Mbaye Diagne hangi takıma transfer oldu? Diagne Galatasaray’dan ayrıldı mı? Fatih Karagümrük Mbaye Diagne’yi transfer ettiğini açıkladı

Galatasaray’daki geleceği büyük bir merak konusu haline gelen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mbaye Diagne’nin transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ligin İstanbul ekiplerinden Fatih Karagümrük, Diagne’yi kadrosuna kattığını açıkladı.

19.07.2022-09:03 - (Son Güncelleme: 19.07.2022-09:03)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, teknik direktörü Andrea Pirlo’nun önderliğinde yeni sezon çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. İstanbul ekibi bir süredir golcü transferi için yoğun bir mesai harcarken, transferde mutlu sona ulaştı.

Forvet transferinde sürpriz isim

Fatih Karagümrük’te Andera Pirlo ve yönetim arasında forvet transferi için gerçekleştirilen toplantıda sürpriz bir isim ortaya atıldı ve transferde çok hızlı bir şekilde yol alındı.


Diagne transferi hızlıca çözüldü

Galatasaray’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan golcü oyuncu Mbaye Diagne’yi gündemine alan Fatih Karagümrük, transferde sarı kırmızılılarla gerçekleştirdiği görüşmeden hızlıca bir sonuç aldı ve transferi resmen açıkladı.

Karagümrük transferi resmen açıkladı

Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün resmi internet sitesi üzerinden Mbaye Diagne transferine ilişkin olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Karagümrük'e Hoş Geldin Mbaye Diagne. Senegalli forvet oyuncusu Mbaye Diagne’yi 1 sezonluğuna kadromuza kattık. Diagne, kariyerinde Türkiye Süper Ligi, Belçika Pro Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı. 2018-2019 sezonunda 30 golle Türkiye Süper Ligi gol kralı olan Mbaye Diagne, kariyerine Karagümrük forması altında devam edecek. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal