05.03.2021-10:57 (Son Güncelleme:05.03.2021-10:57)


1

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Younes Belhanda ile yaşadığı problemlerin ardından yollarını ayırma kararı alırken o bölge için takviye yapabileceği oyunculara şimdiden yöneldi. PSG'nin sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncusu Julian Draxler'i kadrosuna katmak istiyor.



2

27 yaşındaki Alman oyuncu Julian Draxler'in Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve sözleşmesini yenilemek için henüz bir görüşme yapmış değil.



3

2017 yılında Alman ekibi Wolfsburg'da gösterdiği başarılı performansın ardından Fransız ekibi Paris Saint Germain'e transfer olan Julian Draxler uzunca bir süredir PSG forması giyiyor.



4

Fransız ekibiyle sezon sonu bitecek sözleşmesini uzatmayan ve kulüp arayışına başlayan Julian Draxler'in menajeri ile iletişime geçen Galatasaray'ın ilk yaptığı görüşmeler gayet olumlu geçti.



5

Sarı kırmızılı takımda Younes Belhanda ile yolun sonuna gelindi. Deneyimli oyuncu son olarak BB Erzurumspor maçındaki isteksiz futbolu ile şimşekleri üzerine çekerken Galatasaray da arayışlarını hızlandırdı.



6

Adaylar arasında Julian Draxler ilk sırada yer alıyor.. Tecrübeli oyuncunun kontratı sezon sonunda bitiyor. İlk resmi temaslara başlayan Galatasaray, Draxler’i bedelsiz kadrosuna katmak istiyor.



7

Özellikle Teknik Direktör Fatih Terim'in alınırsa harika bir iş olur dediği Draxler için sarı kırmızılı yönetim tüm imkanları zorlayacak.



8

Kariyeri boyunca 431 maçta sahaya çıkan Julian Draxler, 86 gol ve 83 asistlik performansla oynadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR