11.10.2021-11:21 (Son Güncelleme:11.10.2021-12:31)


1

Galatasaray'da Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi yaklaşırken Teknik Direktör Fatih Terim ile Başkan Burak Elmas arasındaki görüşmeler hız kesmeden devam ediyor.



2

Ayrıca Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve Başkan Burak Elmas arasında gerçekleştirilen görüşmelerin sonuncunda Ocak ayında kadroya stoper bölgesi için takviye yapılması yönünde karar verildi.



3

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde yönetimden Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Yunan yıldız Dimitrios Goutas'ı istediği öğrenildi.



4

Bu sezon başında Demir Grup Sivasspor kadrosuna katılan Yunan savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.



5

27 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, sezon başında Demir Grup Sivasspor'a Yunanistan Ligi ekiplerinden Atromitos'tan bonservis ücreti ödenmeden transfer edilmişti.



6

Demir Grup Sivasspor yönetimi ile görüşmelere başlayan Galatasaray yönetiminin Yunan oyuncus Dimitrios Goutas için 3 milyon euro civarı bir teklif ile kırmızı beyazlıların kapısını çaldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR