11.10.2021-10:21 (Son Güncelleme:11.10.2021-10:21)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın ve A Milli Futbol Takımımızın başarılı oyuncusu Kenan Karaman ameliyat edildi. Tecrübeli futbolcu bir süre yeşil sahalardan uzak kalacak.



2

Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı 27 yaşındaki başarılı oyuncu Kenan Karaman, Almanya Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf ile olan sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle bedelsiz olarak siyah beyazlıların kadrosuna katılmıştı.



3

Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giydiği dönemde 72 karşılaşmada süre alan Kenan Karaman, bu karşılaşmalarda toplamda 16 gol ve 6 asistlik bir katkı sağlayarak oynamıştı.



4

Sezon başında katıldığı Beşiktaş'ta bu zamana kadar 10 karşılaşmada süre alan Kenan Karaman, bu karşılaşmalarda gol atma başarısı gösteremezken sadece 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.



5

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftalarda oynanan Altay karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkan ve sonrasında A Milli Takım forması ile Norveç karşılaşmasında forma giyen ve karşılaşmada yaşadığı sakatlığın tekrardan nüksetmesi nedeniyle A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılan Kenan Karaman'ın sağlık durumu hakkında Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi.



6

Ameliyat edildiği açıklanan Kenan Karaman ile ilgili Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamada ; ' Futbol Takımımızın Süper Lig’in 7. haftasında Altay ile deplasmanda oynadığı maçta sol el ikinci parmağında kırık oluşan ve milli maç takvimi nedeniyle operasyon planlaması yapılan futbolcumuz Kenan Karaman’a, bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Sağlık Kurulu Koordinatörümüz Doç. Dr. Tekin Kerem Ülkü ve Prof. Dr. Arel Gereli’nin katıldığı operasyonda plak ve vida ile tespit uygulanmıştır. Başarılı geçen ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan Kenan Karaman’ın rehabilitasyon sürecine başlanmıştır. ' ifadelerine yer verildi.



7

Beşiktaş'ın ve A Milli Futbol Takımımızın başarılı futbolcusu Kenan Karaman, geçirdiği ameliyat nedeniyle yaklaşık 2-3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR