17.02.2022-11:56 (Son Güncelleme:17.02.2022-12:18)


1

Galatasaray'da bu sezon işler yolunda gitmezken Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenilmesi üzerine takımın teknik direktörü Fatih Terim ile yolların ayrılmasına karar verild



2

Fatih Terim'in o dönem takımdan ayrılışı ile olaylı bir şekilde oldu. Fatih Terim'in, Başkan Burak Elmas ile tartışarak Galatasaray'dan ayrıldığı biliniyordu.



3

Sarı kırmızılılarda sosyal medya üzerinden sade bir şekilde Fatih Terim'e teşekkür edilmesi ise büyük tepki çekmişti. Son olarak ise Galatasaray'dan Fatih Terim ile ilgili flaş bir hamle geldi.



4

Galatasaray'dan Burak Elmas ile arası bozularak ayrılan Fatih Terim hakkında kulüpten çarpıcı bir hamle geldi. Sarı kırmızılıların kulüp dergisi son sayısını ücretsiz bir şekilde yayınladı. Birçok içerikten oluşan dergide Fatih Terim'e teşekkür mesajı yayınlandı.



5

Burak Elmas ile arasının bozuk olduğu bilinen Burak Elmas'ın böyle bir hamle yapması herkesi şaşırttı.



6

Galatasaray, 'Ayrılıklar da sevdaya dahil' şeklinde başlık atarken, 'Galatasaray'ı diğer rakiplerinden ayıran ilklerin ve enlerin takımı olmasını sağlayan ve bu tarihi ve sportif vizyonunu bugünlere taşıyan efsaneleri vardır. Fatih Terim ismi de bu efsaneler tablosunda gerek futbolculuk dönemi gerekse de teknik direktörlük kariyerindeki başarıları ile ayrıcalıklı yere sahiptir. Tarihimizin bu gurur tablosu hiç değişmeyecek, yepyeni hedeflerle daha da büyüyecek. Bizleri hep birleştiren ortak paydamız olan Galatasaray sevgisi ise yıllar geçse de koşullar bazen farklılaşsa da hiç değişmeyecek. Bu duygularla her şey için teşekkürler sevgili Fatih Hoca.' ifadelerine yer verildi.



7

Burak Elmas'a Fatih Terim'in ayrılığı sonrası yoğun tepkiler geldi.



8

Galatasaray'da Fatih Terim ile ilgili yaşanan son gelişme gündeme oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR