20.08.2021-12:36 (Son Güncelleme:03.09.2021-17:44)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forvet hattına takviyeler yapmak isterken yönetim, Teknik Direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmeler sonrasında İngiliz oyuncu Chuba Akpom için temaslarını kurmaya başladı.



2

Galatasaray yönetimi özellikle geçtiğimiz sezon büyük problem yaşadığı forvet hattında aynı problemleri yaşamak istemiyor. Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin beklentilerin oldukça altında kaldığı sarı kırmızılılarda forvet transferi büyük bir öncelik haline geldi.



3

25 yaşındaki İngiliz oyuncu Chuba Akpom isminin öne çıkmasının ardından Teknik Direktör Fatih Terim'den onay alan Galatasaray yönetimi, oyuncunun kulübü Middlesbrough ile görüşmelere başladı.



4

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın ezeli rakibi ve bu sezon pek çok transferde karşı karşıya geldiği Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan ve bir süredir görüşme halinde olduğu Chuba Akpom transferinde Galatasaray devreye girerek oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağladı.



5

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetiminin büyük bir önem verdiği Chuba Akpom transferinde Middlesbrough ile yapılan ilk görüşmenin ardından sarı kırmızılıların İngiliz kulübüne 2 milyon euroluk bonservis ücreti önerdiği ancak bu teklifi kabul etmeyen İngiliz ekibinin bu rakamı yükseltmeye çalıştığı öğrenildi.



6

Ayrıca Chuba Akpom ile menajeri aracılığı ile bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray yönetiminin oyuncu ile anlaşma sağladığı ise gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Futbol hayatına İngiliz devi Arsenal'in alt yapısında başlayan Chuba Akpom, uzunca bir süre kiralık olarak farklı kulüplerde oynamıştı. Brentford, Coventry, Hull, Brighton, St. Truiden takımlarında kiralık olarak forma şansı bulan Chuba Akpom sonrasında ise Yunanistan Ligi ekiplerinden PAOK'a 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR