Galatasaray, Büyükçekmece’yi konuk ediyor: Galatasaray Ekmas-ONVO Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta maçında Galatasaray Ekmas sahasında ONVO Büyükçekmece ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı takım mücadeleden galip ayrılarak Play-off hattındaki yerini korumak istiyor. İşte maçtan notlar…

24.03.2024-17:16 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-17:16) Galatasaray, Büyükçekmece’yi konuk ediyor: Galatasaray Ekmas-ONVO Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Ekmas, Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasında sahasında ONVO Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. FIBA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda Dijon’a 85-76 kaybederek grupta çıkma şansını kaybeden sarı kırmızılı takım, yeni sezonda da Avrupa kupalarında yer almak için normal sezonu Play-off hattında bitirmeyi planlıyor. Galatasaray’ın bu hedefi doğrultusunda ONVO Büyükçekmece’yi yenmesi gerekiyor. Peki Galatasaray Ekmas-ONVO Büyükçekmece maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Ekmas-ONVO Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. haftasında Galatasaray Ekmas ONVO Büyükçekmece ile 24 Mart 2024 Pazar günü (Bugün) saat 18.00’de karşı karşıya gelecek. 

Galatasaray, Büyükçekmece’yi konuk ediyor: Galatasaray Ekmas-ONVO Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele Bein Sports 5 ekranlarında canlı olarak ekranlara getirilecek.

Galatasaray, kendi sahasında ONVO Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. Bu öncesi Galatasaray, 23 maçta 12 galibiyet ve 11 mağlubiyetle 6. sırada bulunuyor. Büyükçekmece ise 13. sırada yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal