28.01.2022-12:44 (Son Güncelleme:28.01.2022-13:00)


1

Galatasaray'ın kaleci bölgesi için Borussia Dortmund formasını terleten yıldız file bekçisi Roman Bürki ile ciddi olarak ilgilendiği öğrenildi.



2

Borussia Dortmund'un İsviçreli kalecisi Bürki için Galatasaray'ın temasları başladı. Gelişmeler taraftarları heyecanlandırdı.



3

Galatasaray, Borussia Dortmund'un İsvçreli kalecisi ile yakından ilgileniyor. İsviçreli file bekçisinin de Galatasaray'ın kendisine olan ilgisinden dolayı oldukça memnun oldu ve transfere olumlu baktığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Başkanın taraftarların tepkisini azaltmak amacıyla bu transfere yöneldiği bilgisi var.



4

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Roman Bürki transferiyle kendisine yönelik eleştirileri azaltmak istiyor.



5

Bu anlamda Dortmun'un kalecisi Roman Bürki'yi mutlaka kadroya katmak istiyor. Bu anlamda Roman Bürki'nin transferiyle ilgili takımda önemli gelişmeler söz konusu.



6

İsviçreli kaleci kariyerine İsviçre'nin Young Boys takımında başladı. Ardından aynı ülkenin Thun takımına transfer oldu. Sonrasında ise Grasshoppers'a transfer oldu. Grasshoppers sonrası Almanya'nın Freiburg takımının yolunu tuttu. Freiburg sonrasında ise Alman devi Borussia Dortmund'a transfer olmuştu.



7

Uzun yıllardır Borussia Dortmund formasını başarıyla terletmektedir.



8

Başarılı file bekçisi ile ilgili gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR