28.01.2022-11:12 (Son Güncelleme:30.01.2022-14:43)


1

Galatasaray, Christian Luyindama'nın transferi konusunda Suudi Arabistan takımı Al-Taawon ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.



2

28 yaşındaki Kongolu futbolcu Christian Luyindama'nın transferiyle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Yakın zamanda İstanbul'dan ayrılık hazırlıkları yapan ve bavulunu toplayan futbolcu çok sürpriz bir takımla anlaşmaya vardı



3

Futbolcu yeni adresi ile herkesi şaşırttı. Daha öncesinde Belçika ekibi Royal Antwerp ile anlaşmaya çok yakın olduğu belirtilen futbolcu çok sürpriz bir transfere imza attı.



4

Futbolcu Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Taawon'da transfer oldu. Yaşanan bu gelişmeler büyük yankı uyandırdı.



5

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcunun Belçika ekibi Royal Antwerp'e transfer olması bekleniyordu. Fakat futbolcu çok sürpriz bir transfere imza atarak Suudi Arabistan ekibi Al-Taawon'a transfer oldu.



6

Kongolu futbolcu Luyindama, Suudi ekibine yarım sezonluğuna kiralanmış oldu. Kongolu yıldızın sözleşmesinde satın alma maddesi de bulunmakta. 2019 yılında Standart Liege'den transfer edilen savunma futbolcusu özellikle milli takımda yaşadığı sakatlık sebebiyle ilk günlerindeki performansını gösterememişti.



7

Futbolcu 3 sezon boyunca 79 kez Galatasaray formasını giydi. Futbolcunun transferiyle ilgili kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.



8

Luyindama Kongo'da Motema takımında başladığı kariyerine yine aynı ülkenin Mazembe ve Balende takımlarında devam etti. 2017'de Belçika ekibi Standart Liege'e transfer oldu. Standart Liege'nin ardından Galatasaray'ın yolunu tuttu. Galatasaray'ın ardından ise yeni durağının Al-Taawon olması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR