Galatasaray - Beşiktaş derbisini izlemeye gelen Cenk Tosun'dan transfer ve sakatlık açıklaması!

İngiltere Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen eski Beşiktaşlı Cenk Tosun, dün akşam oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisinde transfer söylentileri ve sağlık durumu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

15.03.2022-11:06 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:17)

A Milli Takım'ın önemli oyuncularından biri olan eski Beşiktaşlı golcü Cenk Tosun, dün akşam Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Beşiktaş derbisini stadyumdan takip etti. Karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Cenk Tosun'dan açıklamalar

Yaşadığı sakatlık nedeniyle İngiliz ekibi Everton'da sezonun kalan bölümünde forma giyemeyecek olan Milli yıldız hem sağlık durumu hem de hakkında çıkan transfer söylentileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Golcü oyuncu Cenk Tosun, basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

Cenk Tosun transfer ve sakatlık sözleri

Transfer söylentileri hakkında..

Everton ile sözleşmem var yaza kadar. Onu şimdiden söylemek doğru olmaz. Beşiktaş’a her sene yazılıyor, sözleşmem var yaza kadar Everton’da devam, ondan sonra karar vereceğiz.

Sahada olamayacağını açıkladı!

Portekiz maçına sakatlık durumum yetişmez. Portekiz maçını geçersek finale kalacağız, onu da geçersek Dünya Kupası’na gideriz ama öncelik Portekiz maçı" cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal