İspanyol Basını Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından Kerem Aktürkoğlu hakkında konuşuyor!

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken karşılaşma sonrasında sarı kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'nde oynyacağı Barcelona maçı öncesi İspanyol medyasında Kerem Aktürkoğlu hakkında övgü dolu sözler kullanıldı.

15.03.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-10:40)

Süper Lig'in 29. hafta mücadelesinde Galatasaray Nef Stadyumu'nda Beşiktaş ile kozlarını paylaştı. Büyük bir heyecana sahne olan derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla mağlup ederek bu sezon ilk defa derbi kazanmış oldu. Karşılaşmaya damga vuran Kerem Aktürkoğlu hakkında ise İspanyol basını futbolcudan övgüyle bahsetti. Temsilcimiz Galatasaray'ın, Barcelona ile oynayacağı maç öncesi futbolcu hakkında kullanılan övgü dolu sözler oldukça dikkat çekti.

Genç yıldız maça damga vurdu

Beşiktaş ile karşılaşan Galatasaray'da takımını 1-0 öne geçiren Kerem Aktürkoğlu karşılaşmada takımının 2. golünü de kaydetti. Kerem'e gollerin asistini takımın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed yaptı. Futbolcu attığı gollerle gerek taraftarının gerek takımının bir kez daha sevgisini kazandı.

23 yaşındaki futbolcu böylece Süper Lig'deki 8. golünü atmış oldu. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarında 3 golü bulunan genç yetenek toplamdaki gol sayısını ise 11'e çıkardı. Geçtiğimiz sezon oynadığı 29 maçta 6 kez gol sevinci yaşayan Kerem, Beşiktaş maçında attığı 2 golle geçtiğimiz sezonki gol sayısını da geçti. Karşılaşmaya 11'de başlayan futbolcu 81. dakikada yerini Ömer Bayram'a bıraktı.

Marca Gazetesi Kerem Aktürkoğlu'na geniş yer verdi.

Futbolcuyu övdüler

Öte yandan Kerem Aktürkoğlu'nun performansı ve attığı iki gol İspanyol Marca gazetesinde yer buldu. Gazete manşetinde futbolcudan , '‘Kerem Potter Aktürkoğlu’' diye bahsederken Perşembe günü İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Kerem Aktürkoğlu'nun Barcelona için büyük tehdit olduğu aktarıldı.

Gazetede haberin devamında Barcelona'nın evindeki 0-0 biten karşılaşmada sarı kırmızılıların 7 numarasını Barcelona'ya karşı en tehlikeli ve en kaliteli futbolcu olarak gösterildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal