25.05.2022-15:28 (Son Güncelleme:26.06.2022-16:10)


1

Vaatler gelmeye devam ediyor

Vaatler gelmeye devam ediyor

Sarı kırmızılılarda yakın zamanda gerçekleşecek seçimde adaylardan diğer Eşref Hamamcıoğlu olmuştu. Dursun Özbek ile Hamamcıoğlu arasındaki seçim heyecanla beklenirken kritik vaatler geliyor. Son olarak Hamamcığlu'nun seçim vaadi olarak eski yıldızı getirmek istediği belirtildi.



2

Eski yıldızı gözüne kestirdi

Eski yıldızı gözüne kestirdi

Hamamcıoğlu'nun Galatasaray'da bir dönem forma terleten Seri için kolları sıvadığı ve seçilmesi halinde oyuncu ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanmasının söz konusu olacağı vurgulanıyor.



3

Önemli gelişmeler olacak

Önemli gelişmeler olacak

30 yaşındaki önlibero ile ilgili bu anlamda yakın zamanda önemli gelişmelerin olması söz konusu.



4

Nabız yoklanıyor

Nabız yoklanıyor

Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu'nun ekibinin Fildişili futbolcu için şimdiden nabız yoklamaya başladığı ve futbolcuyla ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği vurgulanıyor.



5

İlk transferlerinden birisi olacak

İlk transferlerinden birisi olacak

Yapılacak seçim sonrasında Eşref Hamamcıoğlu'nun başkanlık koltuğunda ilk transferlerinden birisinin Seri olacağı öğrenildi.



6

Hayal kırıklığı olmuştu

Hayal kırıklığı olmuştu

Sarı kırmızılı formayla tam olarak istenileni veremeyen Seri özellikle 20 yıl sonra Kadıköy'de elde edilen Fenerbahçe zaferinde performansıyla büyük alkış almıştı. Futbolcu o dönem pandemi patlamasından sonra performansında düşüş yaşamış ve lig bitince kulüpten ayrılmıştı.



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Fildişi'nin Africa takımında başlayan oyuncu sonrasında Porto'nun altyapısına katıldı. Ardından ise Fransa'nın Nice kulübüne transfer oldu.



8

Şimdilerde kulüpsüz

Şimdilerde kulüpsüz

Nice sonrasında Fulham'ın yolunu tuttu. Fulham'dan Galatasaray'a kiralık olarak gelen Seri sonrasında Fransız ekibi Bordeaux'un formasını giydi. Bu sezon ise İngiliz ekibi Fulham'da görev aldı. Sözleşmesi takımıyla sona eren oyuncu şimdilerde kulüpsüz bulunuyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR