25.05.2022-11:27 (Son Güncelleme:23.07.2022-16:38)


1

Listelerinde sürpriz isim var

Listelerinde sürpriz isim var

Beşiktaş, Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu anlamda gündeme sürpriz isimler gelirken Beşiktaş'ın transfer listesinde Şilili sürpriz bir ismin yer aldığı öğrenildi.



2

Yakından ilgileniyorlar

Yakından ilgileniyorlar

Meksika'nın America takımında forma terleten Diego Valdes ile siyah beyazlıların oldukça yakından ilgilendiği aktarılıyor.



3

Nabız yoklamaya başladılar

Nabız yoklamaya başladılar

Son gelen bilgilere göre Meksika ekibi America formasını terleten Diego Valdes'ın siyah beyazlıların transfer listesinde bulunduğu ve oyuncu için nabız yoklanmaya başlandığı öğrenildi.



4

Resmi girişimler başlayacak

Resmi girişimler başlayacak

Beşiktaş'ın yakın zamanda Valdes için resmi girişimlere başlayacağı hatta futbolcunun teklif gelmesi durumunda değerlendirmek istediği öğrenildi. Dolayısıyla transferde yakın zamanda önemli gelişmelerin söz konusu olacağı aktarılıyor.



5

Çok yönlü bir isim

Çok yönlü bir isim

10 numara pozisyonunun yanı sıra 8 numarada ve sağ kanatta görev yapan 28 yaşındaki Diego Valdes bu sezon kulübüyle toplamda 37 karşılaşmada forma terletti.



6

Skorerliği göze çarpmakta

Skorerliği göze çarpmakta

Yıldız oyuncu 13 gol atarken 11 kez ise asist yaptı ve toplamda 24 gole direkt etki etti. Diğer yandan Beşiktaş yönetimi bir yandan da yabancı kontenjanında boşluk açmak istiyor.



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbol hayatına Şili'nin Audax takımında başlayan oyuncu sonrasında Meksika ekibi Monarcas takımına transfer oldu. Sonrasında ise bir başka Meksika ekibi Santos Laguna'nun yolunu tuttu.



8

Transfer temasları başlayacak

Transfer temasları başlayacak

Son olarak ise Meksika'nın önde gelen takımlarından America'ya transfer oldu. Ana mevkisi on numara olan oyuncu sağ kanat ve merkez orta saha olarak görev alabiliyor. Beşiktaş'ın futbolcuyla yakın zamanda transfer temaslarına başlayacağı gelen önemli bilgiler arasında yer alıyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR