Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan, MHK ve Felipe Melo Konusunda Önemli Açıklamalar Geldi!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Kulüpler Birliği-TFF görüşmesinin ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.

20.10.2021-18:06 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-18:18) Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan, MHK ve Felipe Melo Konusunda Önemli Açıklamalar Geldi!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Kulüpler Birliği-TFF görüşmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar gündem oldu. Başkan Burak Elmas, yabancı hakem konusu ve Felipe Melo konusuna da değindi. 

GALATASARAY BAŞKANI BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARI

Galatasaray Başkanı Burak Elmas yapılan önemli toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada, "MHK ve diğer kurulların yapısıyla ilgili sıkıntılarımızdan bahsetmiştik. Son haftalarda birçok takımın hakemlerle ilgili yaşadığı sıkıntından sonra bugün TFF ile Kulüpler Birliği olarak bu konuları konuştuk." açıklamasında bulundu.

YABANCI HAKEM KONUSUNA DEĞİNDİ

"Umarım bugünkü toplantı sonucunda Türkiye'de uzun zamandır konuşulan, kulüplerin mağdur ve şikayetçi olduğu, hakemlerin adil yönetimini sağlamak konusundaki sorunu en kısa zamanda çözebiliriz.

Yabancı hakem konusu ben toplantıda olduğum sırada geçmedi. Serdar Tatlı'nın istifasıyla ilgili de bir konuşma olmadı. İsimler üzerinden ilerlemememiz gerekiyor. Bozuk bir sistemin başındaki kişileri değiştirerek sistemin düzelmediğini hepimiz gördük."

BURAK ELMAS FELİPE MELO SORUSUNA YANIT VERDİ

Galatasaray Başkanı Burak Elmas gündemi meşgul eden Felipe Melo sorusunun üzerine, "Felipe Melo haberini okumadım." şeklinde görüş bildirdi. 

Galatasaray'ın eski Brezilyalı yıldızı Melo tekrardan Galatasaray gündemini meşgul ediyor. Sambacının tekrardan Galatasaray formasını terletme ihtimali sarı kırmızılı taraftarları çok heyecanlandırıyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas yaptığı açıklamalarla büyük dikkat çekti. Burak Elmas'ın yaptığı açıklamalar gerek Galatasaraylı taraftarlar gerek Türk futbolseverler tarafından çok büyük bir dikkatle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal