Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım İle İlgili Açıklama Yaptı!

UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubu'nda Fenerbahçe'nin Royal Antwerp ile mücadele vereceği karşılaşmadan önce Fenerbahçeli yıldız Ferdi Kadıoğlu'ndan çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

20.10.2021-17:08 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-17:19) Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım İle İlgili Açıklama Yaptı!

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, Belçika temsilcisi Antwerp ile oynanacak olan maçtan önce açıklamalarda bulundu. Ferdi Kadıoğlu, milli takım tercihi ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. 

FERDİ KADIOĞLU MİLLİ TAKIM TERCİHİ HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ AKTARDI

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, hangi milli takımı seçeceğine karar vermediğini aktararak, ''Benim için zor bir karar. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor" ifadesinde bulundu.

Futbolcuyla konuyla ilgili devam eden açıklamalarında, "Zor bir karar. Herkesin bildiği gibi 3 farklı milli takım ihtimalim var. Henüz bir karar vermedim. Benim için zor bir karar. Sabırlı olup, iyi düşünmek gerekiyor. Karar verdiğimde herkes görecek" diye cevap verdi.

Ferdi Kadıoğlu açıklamalarına Antwerp maçıyla ilgili yorumlarla devam etti.  "Eski takım arkadaşlarımızla karşılaşacağız, Frey, Samatta ile. Onları tekrar görmek güzel olacak. Umarım galip gelip, Avrupa'da iyi bir iş çıkarırız" şeklinde konuştu.

Genç yıldız son olarak Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Trabzonspor maçında uğradıklarını hayal kırıklığını aktaran genç yıldız konuyla ilgili, "Önümüzdeki maça odaklanmamız gerekiyor. Yarınki maçta her şeyimizi vermemiz gerekiyor. Bir önceki Avrupa maçımızı telafi etmeliyiz. Önemli bir maç. Elimizden geleni yapmalıyız" diyerek sözlerini noktaladı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu gerek Fenerbahçe'de gerek A Milli Takım'da gösterdiği performansla son zamanlarda büyük ses getirmişti. Futbolcunun, A Milli Takım formasını terletip terletmeyeceği büyük bir merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal