Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Giresunspor Maçının Ardından Transfer Açıklaması!

Sezona Süper Lig'in yeni ekibi olan Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmayla başlayan Galatasaray, karşılaşma öncesinde Giresun'da misafir edildi. Mikrofonların başına geçen Başkan Burak Elmas, taraftarlara transferler hakkında müjdeyi verdi.

16.08.2021-15:25 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-16:27)

Spor Toto Süper Lig'in açılış karşılaşmasında ligin yeni ekibi Giresunspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde Giresun'a giden sarı kırmızılı yönetimde Başkan Burak Elmas, çarpıcı açıklamalarda bulunarak taraftarlara transfer müjdelerini verdi.

Galatasaray'da Spor Toto Süper Lig'in ilk karşılaşmasının heyecanı yaşanırken Giresun'da karşılaşma öncesi düzenlenen davette sarı kırmızlı yönetim ile Giresunspor yönetimi biraraya geldi.

Taraftarların merak içerisinde beklediği transferler ile ilgili müjdeyi veren Başkan Burak Elmas, taraftarlara seslendi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, transfer konusunda yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Son aşaması olmuş bir şey olsaydı, açıklamış olurduk. Şu anda elimizdeki kadroda gerçekten çok iyi oyuncular var, transferler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Aramızdan ayrılacak oyuncularımız olacak. Şu anda aramızdan ayrılacak oyuncular sonucunda, yeni gelecek oyuncuların zamanlamasına karar vereceğiz. Biliyorsunuz transfer dinamik bir süreç ve her istediğiniz her an olamıyor. Onun için sıkı bir şekilde yönetim olarak da takip ediyoruz. Maalesef şunu söyleyebilirim ki gerçek anlamda taraftarlarımıza bir çağrı da bulunuyorum; Sosyal medyada olmayan rakamlar, olmayan görüşmeler gerçekten çok yazılıyor. Bunlara inanmasınlar. Dediğim gibi bizim bir stratejimiz var ve en doğru transferlerle, en uygun oyuncuları getirip, Galatasaray’ın geleceğini kurmaya çalışıyoruz. Galatasaray’ın geleceğini kurarken de bugün için yarınlarını tehlikeye atmamaya çalışıyoruz. Sabırlı olsunlar, bize güvensinler. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal