Galatasaray Cheikhou Kouyate'yi Kadrosuna Katmak İstiyor!

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim'in özel olarak ısrarla istediği İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'da forma giyen tecrübeli oyuncu Cheikhou Kouyate ile transfer görüşmelerine başladı.

14.07.2021-14:07 - (Son Güncelleme: 14.07.2021-14:07)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da transfer çalışmaları son sürat devam edyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in Başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmede kadrosunda görmek istediği isimler arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'da forma giyen Cheikhou Kouyate'nin yer aldığı öğrenildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hem stoper bölgesinde hem defansiz orta saha mevkisinde oynayabilen 31 yaşındaki Senagalli oyuncu için sarı kırmızılı yönetim İngiliz ekibi Crystal Palace yetkilileri ile bir araya gelerek oyuncu için taleplerini dinledi.

İstikrarlı performansı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Cheikhou Kouyate, 2018-2019 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'dan 10 milyon euroluk bonservis ücreti ile bir diğer İngiliz ekibi Crystal Palace ile sözleşme imzalamıştı.

Crystal Palace forması ile toplamda 110 karşılaşmada görev alan Cheikhou Kouyate, bu karşılaşmalarda 2 gol ve 4 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Kulübü Crystal Palece ile 1 yıllık kontratının kalması sebebiyle uygun bir bonservis bedeliyle takımdan ayrılması ihtimali oldukça güçlü olan 1.89'luk futbolcuya, Arabistan ekiplerinden Al-Shabab'ın 4 milyon euroluk maaş önerisinin bulunmasına rağmen oyuncunun, kariyerine Avrupa'da devam etme konusunda daha istekli olduğu konuşuluyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerimizden Galatasaray'ın uzun süredir kendisi için temasta bulunmasından dolayı sarı kırmızılılara transferine olumlu olarak bakan başarılı oyuncunun, menajeri aracılığıyla kendisine teklifte bulunulmasının ardından, bonservis probleminin çözülmesi halinde tecrübeli futbolcu Cheikhou Kouyate'nin İstanbul'a gelebileceği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal