Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terimle Sürpriz Görüşme!

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas'ın Teknik Direktör Fatih Terim ile gerçekleştirdiği görüşmenin detayları belli oldu.

02.12.2021-16:30 - (Son Güncelleme: 02.12.2021-16:30) Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terimle Sürpriz Görüşme!

Spor Toto Süper Lig'de lider Trabzonspor ile arasında tam 14 puan bulunan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde bulunduğu grubunda ise liderlik koltuğunda yer alıyor.

YÖNETİM HOCANIN CEZASINDAN RAHATSIZ

Galatasaray'da son dönemde konuşulan en büyük olaylardan biri ise Teknik Direktör Fatih Terim'in kadrosunda yapmış olduğu rotasyonlar çok konuşulurken tecrübeli hocanın saha kenarındaki hareketleri nedeniyle ceza alması yönetimden tepki çekiyor.

FLORYA'DA SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Spor Kulübü Burak Elmas, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Teknik Direktör Fatih Terim ile beklenmedik bir görüşme gerçekleştirdi.

BAŞKAN BURAK ELMAS'TAN FATİH TERİM'E...

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Teknik Direktör Fatih Terim ile gerçekleştirdiği görüşmede ;

' 25 yaş ortalaması olan bir takım oluşturduk. 3-4 günde bir maçı kaldırabilecek teknik durumda olduğumuzu düşünüyoruz. Son karar sizindir ama düzenli bir 11 oluşturulmasını ve iki kulvarda da kayıpsız devam edilmesini temenni ediyoruz. Ayrıca takımımızın haklarını yönetim olarak en iyi şekilde koruyacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizin sahada sakin kalmanızı ve oyuna odaklanmanızı istiyoruz. Siz olmadığınız zaman sahada eksik kalıyoruz. ' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal