Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ortak Projede Buluştular!

Galatasaray ve Fenerbahçe ortak proje için adım attılar.

06.10.2021-18:06 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-18:06) Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ortak Projede Buluştular!

Fenerbahçe ve Galatasaray'da başkanlar Ali Koç ve Burak Elmas uzun yıllar sonrasında kulübe maddi kazanç sağlayacak bir proje için ortak adım attılar. Her iki takımın bu sezon oynayacağı Euroleague maçları TRT Spor Yıldız'dan yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray spor kulüplerinin başkanları uzun yılların ardından sonra iki takıma da maddi kazanım sağlayacak bir proje için el ele verdi. Galatasaray ve Fenerbahçe takımı bu sezon kadın basketbolunda Euroleague maçlarının atılan ortak adım kararı ile TRT Spor Yıldız kanalından duyurulacağını açıkladı. Konuyla ilgili iki takımdan resmi açıklama geldi. İki takım arasında yapılan ortak anlaşma büyük ses getirdi.

GALATASARAY'IN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Galatasaray resmi sitesinden açıklama yayınladı. ''Galatasaray yaptığı açıklamada, Galatasaray Kadın Basketbol ve Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımlarının, 2021-2022 sezonunda EuroLeague Women’da oynayacağı maçlar, TRT Spor Yıldız’da sporseverler ve taraftarlarımızla buluşacak.

Kulübümüz ile Fenerbahçe Spor Kulübü’nün ortak girişimleriyle başlatılan, kadın basketbolun sporseverler ve taraftarlarımızla daha fazla buluşmasını hedefleyen adım kapsamında, maçlarımızın dönüşümlü olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanması adına anlaşmaya varılmıştır.

Anlaşma kapsamında TRT ile planlanan yayın akışı çerçevesinde Kadın Basketbol Takımımızın sezon boyunca 8 maçı TRT Spor Yıldız, 6 maçı da GSTV ekranlarında yayınlanacaktır.'' ifadeleri yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Fenerbahçe'de konuyla ilgili resmi açıklama yaptı. Fenerbahçe yaptığı açıklamada, ''Fenerbahçe Safi Port Kadın Basketbol ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımlarının, 2021-2022 sezonunda EuroLeague Women’da oynayacağı maçlar, TRT Spor Yıldız’da sporseverler ve taraftarlarımızla buluşacak. 

 Kulübümüz ile Galatasaray Spor Kulübü’nün ortak girişimleriyle başlatılan, kadın basketbolun sporseverler ve taraftarlarımızla daha fazla buluşmasını hedefleyen adım kapsamında, maçlarımızın dönüşümlü olarak TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanması adına anlaşmaya varılmıştır.

Anlaşma kapsamında, TRT ile planlanan yayın akışı çerçevesinde Kadın Basketbol Takımımızın sezon boyunca 8 maçı TRT Spor Yıldız, 6 maçı da FBTV ekranlarında yayınlanacaktır.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın bu ortak adımına TRT’nin verdiği önemli destekle; Kulüplerimizin kadın basketbolda Avrupa’da ortaya koyacağı mücadele sporseverlere ulaşacak ve hak ettiği ilgiyi görecektir.

Kadın basketbolda ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil edecek takımlarımıza mücadele edecekleri maçlarda başarılar diliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

İki takımın yaptığı ortak anlaşma çok büyük ses getirdi. Sporseverler ve kamuoyu yapılan anlaşmaya büyük ilgi gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal