Emekli Yıldız Deivid Beckham, 20. Yıl Dönümünde Yunanistan'a Attığı Tarihi Golü Anlattı

İngiliz futbolunun efsane isimlerinden David Bekcham, 20 yıl önce yanı bugün (6 Ekim 2001) Yunanistan'a attığı ve ülkesini 2002 Dünya Kupası'na götüren tarihi golü anlattı.

06.10.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-16:45) Emekli Yıldız Deivid Beckham, 20. Yıl Dönümünde Yunanistan'a Attığı Tarihi Golü Anlattı

İngiliz emekli yıldız David Beckham, 20 yıl önce bugün (6 Ekim 2001) hem estetik hem de önem açısından çok değerli bir gole adını yazdırmıştı. Uzatmalarda İngiltere'nin Yunanistan karşısında Old Trafford'da 2-2 berabere kalmasını sağlayan ve İngiltere'yi 2002 Dünya Kupası'na direkt götüren gole imza atan David Beckham golün anılarını yıllar sonra anlattı.

Oynanan karşılaşmada 90+3 de Beckham'ın attığı unutulmaz firikik golü büyük yankı uyandırmıştı. David Beckham'ın attığı gol futbol tarihinde unutulmaz goller arasındaki yerini almıştı. Emekli yıldız futbolcunun golü hala çok konuşulan goller arasında bulunuyor.

DAVİD BECKHAM O ANLARI ANLATTI

Muhteşem bir gole imza atan David Beckham ise o anları anlattı. David Bekcham anılarında,  "Düşündüğümde, hakkında konuşulduğunda, izlediğimde tüylerim diken diken oluyor. Çok özel bir andı" ifadelerine yer verdi.

Açıklamalarına devam eden Beckham attığı gol ile kendisini kabul ettirdiğini belirtti. Kendisini kabul ettirdiği bir an olduğunu ifade eden Beckham, "O an olanlar benim adıma bir kurtuluştu. Çünkü her zaman etrafta bir bulut, şüphe vardı. Gerçek İngiltere taraftarlarının, beni sevmeyen hayranların artık tamam dediklerini hissettim" dedi.

Futbolcu mükemmel bir an yaşadığını vurgularken, "Ülkemi temsil etmek, ülkemin kaptanlığını yapmak, ülkem ve taraftarlar için çok şey ifade eden bir golü atmak ve de bunların hepsini Old Trafford'da yapmak... Her şey benim için daha mükemmel olamazdı" ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal