Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Haziran ayındaki seçim öncesi kirli iktidar oyunları oynandığını söyledi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Haziran ayında gerçekleşecek olan seçim öncesinde kulüpte çok kirli bir iktidar oyunu oynandığını söyledi.

12.05.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-13:18) Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Haziran ayındaki seçim öncesi kirli iktidar oyunları oynandığını söyledi

Sarı kırmızılılar haftalardır adeta büyük bir kaosun içerisinde yer alıyor. Haziran ayında gerçekleşecek olan başkanlık seçimi öncesinde her hafta gündeme farklı bir konu geliyor.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan sert tepki!

Son olarak mevcut Başkan Burak Elmas’ın karar değiştirerek Haziran ayında yeniden adaylığını açıklayacağı yönünde çıkan haberler üzerine başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu’nun tepkisi büyük ses getirmişti.


Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Hürriyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda ;

‘ Galatasaray'da maalesef uzun zamandır çok kirli bir iktidar oyunu oynanıyor. Daha dün yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile ekip arkadaşlarımızla 'istisnasız hiçbir şubede seçim sonuçlanana kadar transfer yapmama kararı aldık. Bu aldığımız kararın ne kadar doğru olduğu bugün çok açık ve net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Bu alınan karardan 1 gün sonra algı oluşturarak yanlış yönlendirme çabası, Galatasaray'da ayrıca oynanan bu kirli siyaset oyunu ve aktörlerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmuştur. Bu ve buna benzer iddialarla ilgili yakında çok kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Ve bütün iddiaları, iddia sahiplerinin isimleri ile cevaplayacağım. ‘ ifadelerini kullanmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal