Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas'ın yeniden aday olacağı iddialarına çok sert tepki gösterdi

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, gerçekleşecek olan başkanlık seçimine Burak Elmas’ın yeniden aday olacağına dair ortaya atılan iddialara çok sert bir dille tepki gösterdi.

12.05.2022-12:35 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-12:35) Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas'ın yeniden aday olacağı iddialarına çok sert tepki gösterdi

Galatasaray Spor Kulübü’nde Haziran ayında gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi öncesinde camiada oldukça hareketli günler yaşanmaya devam ediyor.

Burak Elmas yeniden aday mı olacak?

Sarı kırmızılı ekipte ibra edilmeyen Başkan Burak Elmas ve yönetimi, önümüzdeki seçimde aday olmayacaklarını açıklamıştı. Ardından ortaya çıkan haberler ise gündeme bomba gibi düşmüştü.


Mevcut Başkan Burak Elmas’ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde Haziran ayında gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde kararını değiştirerek aday olacağı iddia edilmişti.

Eşref Hamamcıoğlu'ndan çok sert tepki!

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, mevcut Başkan Burak Elmas’ın seçimde yeniden aday olacağı yönünde çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamalarda ;

‘ Sürekli ertelemeler sonucunda, 4-11 Haziran tarihlerinde yapılmasına karar verilen seçime bu kadar az bir süre kalmasına rağmen, mevcut yönetimin, yeni gelecek yönetimlerin hareket alanını kısıtlayan ve kulübümüzü orta ve uzun vadeli taahhütlere sokan bir takım satın alma, kiralama, satma ve transfer eylemlerinden ve/veya bunlara teşebbüsten ciddi kaygılar duyduğumuzu belirtmek istiyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal