Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos'un, Sivasspor'a Ziraat Türkiye Kupası'nda elenmeleri sonrası açıklamaları ilgi çekti!

Sivasspor ile Alanyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı 1-1 sona ererken tur atlayan taraf Sivasspor oldu. Karşılaşma sonrası Akdeniz ekibi Alanyaspor'un teknik sorumlusu Felipe Sanchez'in maç sonu açıklamaları gündem oldu.

12.05.2022-09:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-10:20)

Sivasspor 2-1 biten Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ardından kendi evinde Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşma ise 1-1 sona erdi. Maçın ardından Akdeniz ekibinin teknik sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarıyla yankı uyandırdı.

Elenmeleri sonrası ilk maça değindi

Futbol adamı yaptığı açıklamada, 'Öncelikle Kayserispor’u tebrik ettiğimiz gibi Sivasspor’u da tebrik etmemiz gerekiyor. Bugün kazandılar. Bu maçlar küçük detaylar üzerine kuruludur. Biz bu maçı Alanya’da son dakikada yediğimiz golle kaybettik. Bugün farklı bir stratejimizin olması lazımdı. Bugün sahaya bu şekilde çıktık. Arkadaşlarımızı tebrik etmek gerekiyor. Son saniyeye kadar arkadaşlarımız bizim istediğimiz oyunu oynadılar. '

'Maça dezavantajlı başlamak bizi zorladı. İlk 10-15 dakika saha atmosferine alışmak için biraz bocaladılar ama bugün futbola elverişli bir saha ve dolu tribünler vardı. Bu maçları oynamayı kulübümüz ve bizler daha fazla öğrenmeliyiz. '


Şanssızlık yaşadıklarını aktardı

'Bugün şanssızlıklar yakamızı bırakmadı. Milunovic ve yerine aldığımız Tayfur’un sakatlanması bizi olumsuz etkiledi. Rakibin attığı gole değinmek istiyorum. Ben görmedim, ama arkadaşların söylediğine göre korner verilen pozisyonda bizden hiç bir oyuncu topa dokunmamış. Ondan önce de faul pozisyonu vardı. Arkadaşlarımızın söylediği faul olmadığı yönündeydi. O faul korner oldu ve korner de gol oldu ve maalesef turu kaybettik' şeklinde açıklamalarına son verdi.  Futbol adamının elenmeleri sonrası yaptığı açıklamalar taraftarların ise oldukça ilgisini çekmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal