Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu Toplantısı'nda son kez mikrofonların başına geçerek camiaya veda etti

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu Toplantısı'nda camiaya son kez seslenerek veda etti. Son konuşmasını yaptığını söyledi.

16.04.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-15:30) Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Divan Kurulu Toplantısı'nda son kez mikrofonların başına geçerek camiaya veda etti

Galatasaray Spor Kulübü'nün Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda sarı kırmızılı camiaya son kez seslendiği sözlerde yüreklere dokundu.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Mali Kongre'de ibra edilmemesi üzerine seçime gitme kararı almak zorunda kalan Başkan Burak Elmas, seçim öncesi son kez camia ile bir araya gelerek bir veda konuşması yaptı.

Galatasaray Spor Kulübü Nisan ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda miktrofonların başına geçerek camiaya seslenen Başkan Burak Elmas, yapmış olduğu duygusal konuşmada ;


'Bugün son konuşmamı yapıyorum'

Atilla İlhan'ın da söylediği gibi 'Ayrılıklar da sevdaya dahil.' Bugün son kez karşınızdayım. Çünkü ayrılanlar hala sevgili. Yaklaşık 9 ay önce, bu manevi salonda teşekkür konuşması yapmıştım. Bugün son konuşmamı yapıyorum.

'Artık ileriye bakmak lazım'

Şunun teminatını veriyorum. Her ne olursa olsun en son gerçekleşen olağan genel kurulun, bizim tarafımızdan ileriye dönük tamiri zor yara açmasına, Galatasaray'ın önünde sorun olmasına izin vermeyeceğiz. Olan oldu. Artık ileriye bakmak lazım.

'İçinde bulunduğumuz duruma müdahale etmek şart'

Galatasaray'ın değerleri ve aile bütünlüğü uzun zamandır tehdit altında. Divan Başkanımız bugün birkaç önemli slayt koydu. Şunu görüyoruz ki, ağızda değil gönülde hissederek Galatasaray'ın içinde bulunduğu tehlikeli durumu fark ederek mücadele etmek şart.

'Başkan adayları bizim yaşadıklarımızı yaşayacaklar'

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte kıymetli arkadaşları, taşın altına ellerini soktular. Sizlere garanti ediyorum, onlar da bizim yaşadıklarımızı yaşayacaklar. Bu kişiye mahsus bir durum değil.
'Bundan sonra başkanların görev sürelerini tamamlamalarına izin verin'
Sizlerden çok önemli bir ricam var. 30 Nisan'da kim seçilirse seçilsin, azınlıkların sesiyle onların yıpratılmasına değil, çoğunluğun desteğiyle Galatasaray'a hizmet etmelerine izin verin. Görev sürelerini tamamlamalarına izin verelim.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal