Hatayspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Hatay Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’in önemli maçlarından Hatayspor Sivasspor maçında ortaya çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Karşılaşmanın özet görüntülerini görmek isteyenler ise internet üzerinden Hatayspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Hatay Sivas youtube geniş özeti ve maçın gollerini araştırıyor. Maç özeti için bilinmesi gerekenler haberimizde...

16.04.2022-15:05 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-15:52) Hatayspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Hatay Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasının merakla beklenen karşılaşmalarından biri olan Hatayspor - Sivasspor karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Heyecan dozu yüksek karşılaşmada konuk ekip Sivasspor mücadelenin ilk bölümünde kaptan Ziya Erdal'ın kaydettiği penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı ve ilk yarıyı zorlu deplasmanda önde kapattı. Ev sahibi ekip Hatayspor ise ikinci yarının başlaması ile birlikte bambaşka bir oyun sergiledi. Etkili oyununu sürdüren Hatayspor ikinci yarıda aradığı golü Yassine Benzia ile bulmayı başardı. Taraflar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Hatayspor Sivasspor maçı saat kaçta, ne zaman oynandı?

Süper Lig’de kaliteli kadrolara sahip olan Hatayspor ile Sivasspor bugün saat 13.30’da Yeni Hatay Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarında yayınlandı.. Hatayspor Sivasspor maçının hakemi ise Ozan Ergün oldu.

Hatayspor Sivasspor

Hatayspor sahasında hayal kırıklığı yaşadı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında taraftarı önünde Sivasspor karşısında 1-0 geriye düşen Hatayspor, mücadeleden 1 puanı Benzia'nin kaydettiği gol ile kazanmayı bildi.

Sivasspor galibiyete çok yaklaşmıştı

Zorlu Hatayspor deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Sivasspor, galibiyete çok yaklaştığı mücadelede sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

Hatayspor - Sivasspor 11'ler:

Hatayspor: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Adekugbe, Onur, Boudjemaa, Benzia, Lobhanidze, El Kaabi, Diouf

Sivasspor: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Goutas, Ziya, Ulvestad, Hakan, Fajr, Erdoğan, Gradel, Yatabare

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal