18.04.2022-15:15 (Son Güncelleme:11.05.2022-17:32)


1

Galatasaray'da başkan adaylarından olan Metin Öztürk'ün göreve gelmesi halinde Beşiktaş'ın futbolcusu Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek istediği aktarıldı. Ortaya çıkan gelişme büyük yankı uyandırdı.



2

Süper Lig devlerinden Galatasaray'ı seçim heyecanı sarmış durumda. Sarı kırmızılılarda 30 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü seçimin heyecanı sürerken takımda dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'da başkanlığa aday olan isimlerden de şimdiden dikkat çeken gelişmeler hamleler gelmekte. Sarı kırmızılılarda aday olan Metin Öztürk'ten ise sürpriz bir transfer hamlesi geleceği öğrenildi.



3

Metin Öztürk geçtiğimiz günlerde göreve gelmesi durumunda futbolu Levent Nazifoğlu'na emanet edeceğini açıklamıştı. Nazifoğlu'nun hemen transfer için kolları sıvadığı ve birçok isimle görüşmelere başladığı belirtiliyor. Bu isimlerden birisinin ise Oğuzhan Özyakup olduğu aktarılmakta.



4

Beşiktaş yönetimi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Teknik adam Valerien Ismael'in gözüne girmeyi başaramayan Oğuzhan Özyakup'un yeni durağının neresi olacağı beklenirken Levenet Nazifoğlu'nun flaş bir hamle yaptığı belirtildi.



5

Futbolcuyla ön görüşmelerde bulunulduğu ve Metin Öztürk'ün başkanlık koltuğuna oturması durumunda ise resmi teklif yapılacağı gelen bilgiler arasında yer almakta



6

Gerek yurt içinden gerek yurt dışından pek çok takımın ilgilendiği Oğuzhan Özyakup'un Galatasaray'dan teklif gelmesi durumunda sarı kırmızılıların teklifine oldukça sıcak baktığı gelen önemli bilgiler arasında.



7

Son dönemde performansından büyük bir düşüş olan Oğuzhan Özyakup, bu sezon 17 karşılaşmada 819 dakika süre alırken hiç gol atamadı.



8

Takımına sadece 1 asistlik katkı verebilen futbolcu Süper Lig'de son 8 haftada sakatlık ve farklı nedenlerle hiç forma terletemedi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR