18.04.2022-14:40 (Son Güncelleme:18.04.2022-14:55)


1

Manchester United'ın yeni teknik adamı olması beklenen Hollandalı çalıştırıcı Erik ten Hag, adım adım imza atmaya yaklaşırken teknik ekibi için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Son gelen bilgilere göre teknik adamın ekibinde Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin Van Persie yardımcı antrenör olarak yer alacak.



2

İngiliz ekibi Manchester United'da sıcak gelişmeler yaşanmakta. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği İngiliz ekibinde gelecek sezon için Hollandalı teknik adam Erik ten Hag ile anlaşılması gündemde yer alıyor.



3

Hollandalı çalıştırıcının ise İngiltere'ye getireceği ekip gün yüzüne çıkmaya başladı. Ekibinde ise oldukça sürpriz isimler yer almakta. Hocanın son olarak yardımcı antrenörlük için Rodin van Persie'ye teklifte bulunduğu öğrenildi.



4

Hollandalı futbolcu Robin van Persie'nin çok önemli başarılar elde ettiği İngiliz ekibi Manchester United'a yardımcı antrenör olarak dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.



5

Kararını ise kısa bir süre içerisinde net olarak Erik ten Hag'a ileteceği konuşuluyor.



6

Robin van Persie hatırlanacağı üzere İngiliz ekibi Manchester United ile futbolcu olarak çok önemli başarılarda bulunmuştu ve kırmızılarda iz bırakan isimlerden birisi olmuştu.



7

Bu anlamda futbolcunun Manchester United'da yeniden görev alacak olma durumu taraftarları sevindirmiş durumda.



8

Cristiano Ronaldo ile Robin van Persie'nin aynı takımda görev alma durumu futbolseverlerin dikkatini çeken bir diğer konulardan oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR