Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Antalyaspor'un kendisi hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi!

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk, Nuri Şahin açıklamaları üzerine Antalyaspor ile yaşadığı polemik üzerine bir açıklama yaptı.

15.04.2022-15:57 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-15:57) Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, Antalyaspor'un kendisi hakkında yaptığı açıklamaya yanıt verdi!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da Başkan Burak Elmas ve yönetiminin ibra edilmemesi üzerine başkanlık seçimine gidilmesi yönünde karar verilmişti.

Nuri Şahin hakkında söyledikleri olay olmuştu

Sarı kırmızılı ekipte gerçekleşecek olan başkanlık seçimi öncesinde adaylığını açıklayan isimlerden biri olan Metin Öztürk, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklamalar sırasında Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin ile ilgili olarak kullandığı ifadeler üzerine gündeme bomba gibi düşmüştü.


Metin Öztürk'den açıklamalara yanıt geldi

Antalyaspor Kulübü, bugün Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün açıklamalarına yanıt niteliğinde sert bir açıklama yayınladı. Antalyaspor'un yaptığı açıklamanın ardından Metin Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Metin Öztürk, yapmış olduğu paylaşımda ;

' Gelecek sezon planmasında yerli hoca düşündüğümüzü söylediğimizde medya ve taraftarların aklına gelen 4-5 hocadan biri de Antalyaspor'un başarılı hocası Nuri Şahin oldu. Her demecimde net olarak, 'Biz kendi başarımız için başka kulüplerin oyuncu ve hocalarının kafalarını karıştırmayız. Nuri Şahin hocamız eminim önümüzdeki 4-5 yıl içinde önce Antalyaspor'a ardından da Milli Takımımıza hoca olarak önemli katkılar yapacaktır. ' dememe rağmen medyada konunun hala sürüyor olması hepimizi üzüyor. Konuyu burada kapatıp Galatasarayımızın ana sorunlarına odaklanmakta fayda var. Başka takımlarla lüzumsuz polemik bize uymaz. Gerek Antalyaspor gerekse başarılı başkanı Sayın Aziz Çetin ve ekibine lig marotonunda başarılar diliyorum. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal