Bugün ve hafta sonu şifresiz yayınlanacak maçlar hangileri? 15-16-17 Nisan şifresiz yayınlanacak maçlar ve kanalları

Sporseverler için bu hafta birbirinden daha çok dikkat çeken maçlar var. Bu maçları ise şifresiz olarak nasıl izleyebileceklerini derledik. 15-16-17 Nisan tarihlerindeki spor müsabakalarını şifresiz izleyebileceğiniz yerler.

15.04.2022-16:02 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-16:02) Bugün ve hafta sonu şifresiz yayınlanacak maçlar hangileri? 15-16-17 Nisan şifresiz yayınlanacak maçlar ve kanalları
Bugünden başlayan spor müsabakaları için hafta sonu da dahil olmak suretiyle, yani cuma cumartesi pazar günleri için müsabakaları şifresiz izleyebileceğiniz kanalları listeledik.

Cuma tavsiyesi

Cuma günü için öne çıkan maçlar ve bu maçları nereden takip edebileceğinizi derledik. Cuma günü tavsiye maçları; -17.30 Eczacıbaşı-Fenerbahçe Opet: Voleybol Türkiye Kupası Kadınlar yarı final maçında Eczacıbaşı ile Fenerbahçe Opet karşı karşıya gelecek. Bu sezon iki kez karşı karşıya gelen Eczacıbaşı ve Fenerbahçe Opet açısından her ikiside sahadan birer defa galibiyet ile ayrıldı. Tek maç eleme usulüyle Ankara’da oynanacak kupa yarı finalini ise TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz.

-20.30 Trabzonspor-Karagümrük: Üç haftadır galip gelemeyen Trabzonspor, Karagümrük karşısında şampiyonluk için bir adım daha atmak istemekte. Karagümrük ise geçtiğimiz hafta iyi oyunlar kazanmasının ardından burdada kazanarak sıralamada daha da yukarılara çıkmaya hedefliyor. Oyunun nasıl geçeceği ise merak ediliyor. Bu mücadele için, beIN Sports 1 ekranları üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

-22.00 Rennes-Monaco: Sezonun bu noktasında Fransa Ligue 1’de bundan daha keyifli bir maç bulmak çok kolay değil. Rennes, en keyifli oyunlardan birine imza atıyor. Monaco da son 3 maçı kazanarak üst sıralara tırmandı. Bourigeaud, Terrier ile Ben Yedder, Volland gibi yıldızların kapışmasını, beIN Sports 3’ten takip edebilirsiniz.

müsabaka

Cumartesi tavsiyesi

Cumartesi günü tavsiyeleri genel olarak yabancı takım maçlarından oluşuyor diyebiliriz. Bir basketbol maçı diğer ikisi ise futbol maçı olmak üzere üç tavsiyemiz bulunmaktadır. Bu tavsiyeler; -02.30 Cleveland Cavaliers-Atlanta Hawks: Brooklyn Nets karşı takımında olarak takımdan beklenilenlerin alt düzeyinde bir ilk çeyrek geçirmiş bir Cleveland ne yazık ki bütün çabaya rağmen rakibine yetişmeyi başaramadı. Atlanta Hawks ise Charlotte Hornets’i mağlup ederek cumartesi olan bu maça çıkacak. Keyifli bir maç olacağa benzemekte. Maçı izlemek için S Sport ve S Sport Plus sahip olmanız gerekmekte. -17.30 Manchester City-Liverpool: Geçen haftada yine karşılaşmalarını izlediğimiz bu iki futbol klübü bu hafta ise karşılaşmalarını FA Cup yarı finalinde yapacaklar. Önceki haftada olan futbol şöleninin bir devamı olabilecek bu karşılaşma için Tivibu Spor 3 ekranlarından erişim sağlayabilirsiniz.

-22.00 Lille-Lens: Lille bu sezonu geride bırakmak istese de maçlara devam etmesi gerekiyor. Bunun yanı sıra Lens ise keyifli oyunlara devam ediyor olsa da onun da sallanmaması içten değil. Bol pozisyonlar içerecek olan bir maç olacağını düşündüğümüz karşılaşma için beIN Sports 2 adresinde buluşmak için bekleyin.

Pazar tavsiyesi

Pazar günü için bir çok karşılaşma mevcut. Bu karşılaşmalardan en çok öne çıkanlarını sizler ile paylaşacağız. Ne yazık ki bazı karşılaşmaları çok olduğu için listeye dahil edemedik. Karşılaşmalar ise; -15.00 Kadınlar Voleybol Türkiye Kupası Finali: Türkiye kupası sahibini bulacak. Cuma yarı final maçlarının devamı olarak pazar günü ise kazanan takımlar final maçlarını oynayacak. Bu heyecanlı mücadeleyi ise TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirsiniz. -20.30 Giresunspor-Beşiktaş: Beşiktaş'a Valerian Ismael'den sonra can geldi diyebiliriz. Artık daha keyifli mücadelelerine tanık oluyoruz. Giresunspor'da ise bu sezona damgasına vuran şey savunmaları oldu. Bu iki takımın heyecanlı karşılaşması için beIN Sports 1 edinmelisiniz.

-22.30 Sporting-Benfica:Portekiz Ligi'ndeki maçlar bu sezon için oldukça heyecanlı. Bol tempolu bir sezona dahil olduğumuz Lig'de Sporting-Benfica maçı da bu beklentiler dahilinde olacak gibi görünüyor. Maçı izlemek için S Sport 2 ve S Sport Plus aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Şifresiz maçlar için

-TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

-TRT Spor Yıldız’da Voleybol Kadınlar Türkiye Kupası heyecanı yaşanacak. Ayrıca Cuma 20.00’de Final Spor-Gemlik Basket TBL maçı ile Cumartesi 20.30’daki Tofaş-Fenerbahçe Beko ve Pazar 18.00’deki Petkim Spor-Yalovaspor BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.

-A Spor, Cumartesi günü Premier Lig’den Manchester Utd-Norwich City karşılaşmasını şifresiz yayınlayacak. Şifresiz ekranlara gelecek mücadele, önümüzdeki günlerde açıklanacak.

-Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak.

-Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

-Alaves-Rayo Vallecano: D-Smart Youtube

-USL Championship: USL Championship Youtube

-Hollanda Eredivise: VOLE

-Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

-Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

-Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

-Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal