Galatasaray, Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları maç öncesi taraftarlarına uyarılarda bulundu!

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile oynayacağı kritik maç öncesi taraftarı uyaran ve bilgilendiren bir açıklama yaptı.

10.03.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-14:16)

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile Barcelona son 16 turunda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Galatasaray'ın oynayacağı maç gerek Galatasaray için gerek Türk futbolu için büyük önem taşıyor. Bu anlamda maç öncesi gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Galatasaray'dan oynanacak dev maç öncesi taraftarlarına dikkat çeken bir açıklama geldi.

Galatasaray, Barcelona maçı öncesinde taraftarlarını uyardı.

Yapılan uyarı dikkat çekti

Galatasaray yaptığı resmi açıklamada, 'Galatasarayımızın UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında bu akşam Barcelona ile deplasmanda oynayacağı maça gidecek olan taraftarımız için Camp Nou Stadyumu’nun kapıları saat 19.30’da açılacaktır.'

'Metro hattını kullanacak taraftarımızın stada girişte sorun yaşamamaları adına PALAU REIAL istasyonunu kullanmaları gerekmektedir. LES CORTS istasyonu Galatasaray taraftarına kapalı olacaktır. Yasaklı madde ile gelen taraftarlar içeri alınmayacaktır. Tüm seyircilerin maske takması gerekmektedir.' ifadeleri yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal