Galatasaray Bakambu’nun yerini onunla dolduracak: Brezilyalı yıldız Vinicius ile anlaşma tamamlandı

Cedric Bakambu’yu Real Betis’e gönderen Galatasaray, forvet hattına getireceği yeni ismi İngiltere’de buldu. Sarı kırmızılı takım Brezilyalı hücum oyuncusu Carlos Vinicius ile anlaşma sağladı. İşte detaylar…

02.02.2024-11:54 - (Son Güncelleme: 02.02.2024-17:28)

Galatasaray’da ara transfer dönemi çalışmaları devam ediyor. Cedric Bakambu’yu 5 milyon Euro bedelle İspanyol ekibi Real Betis’e satan sarı kırmızılı takım, Mauro Icardi ve Halil Dervişoğlu’nun yanına ekleyeceği üçüncü forveti İngiltere Premier Ligi’nde buldu.

Cimbom’un Fulham’da forma giyen Brezilyalı santrafor Carlos Vinicius ile anlaşma sağladığı iddia edildi. 

Vinicius ile anlaşma tamamlandı

A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Brezilyalı forvet Carlos Vinicius'u transfer etmek için Fulham ile anlaşmaya vardı. Haberde, sarı kırmızılı takımın oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak için görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor. Brezilyalı golcü, ikna olması durumunda Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralık transferini tamamlama şansı tanıyacak. 

Carlos Vinicius

28 yaşındaki Vinicius, 2022'de 5 milyon euro bonservis bedeliyle Fulham'a transfer olmuştu. Fulham'da 48 maça çıkan 28 yaşındaki Brezilyalı forvet, 8 gol ve 3 asistle performansını sergiledi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal